Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Frankfurt živě: Volkswagen up! – návrat ke koncepci s motorem vzadu

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (61)
Volkswagen se vrací ke svým kořenům a na autosalonu ve Frankfurtu představuje koncept levného vozu pojmenovaný up!, který má pohonnou jednotku uloženu vzadu a má být předobrazem budoucího sériového automobilu.

Koncept, který je dlouhý 3450 mm a široký 1630 mm, má motor uložen vzadu a je určen pro přepravu čtyř cestujících. Jeho interiér se čtyřmi samostatnými sedadly má nabízet variabilní prostor,který mohou obsadit čtyři osoby nebo může být využit pro přepravu nákladu.

Koncept Volkswagen up! má přístrojový panel omezen na dva displeje. První z nich informuje řidiče o údajích, jako je rychlost, stav paliva, dojezd nebo úrovni emisí C02. Druhý displej s dotykovou obrazovkou slouží pro satelitní navigaci, ovládání autorádia nebo klimatizace.

Volkswagen se sice zatím nevyjádřil k pohonnému ústrojí vozu, ale dá se očekávat, že v zádi vozu pracuje přeplňovaný motor s přímým vstřikování paliva, pohánějící zadní osmnáctipalcová kola.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (61)
Avatar - "Brňák"
13. 9. 2007 10:42
Re: jUPííííííí!
Proč do toho taháš kolik jsem toho napsal jako registrovanej?? Ty seš strašně suprborec, že máš víc příspěvku. Z toho je polovina poslanej palečků nahoru. Ty seš tak supr. Fakt. Taky si můžem posílat palečky. Chceš ? :-!
12. 9. 2007 23:23
Re: jUPííííííí!
Koukám že ses rozjel,7 příspěvků to je docela palba.Dám ti radu:diskutuj s námi o autech,uděláš lépe,chňupe :no:
Avatar - "Brňák"
11. 9. 2007 21:46
Re: jUPííííííí!
Hlavně to je o tom, že se chováš jako chňup. O ničem jiným to není. Šašku malovanej. :-!
11. 9. 2007 18:01
Re: PROBLEM VOLKSWAGENU
:yes:
11. 9. 2007 17:57
Re: PROBLEM VOLKSWAGENU
Tak to sme dvaja. Uz je fakt nacase, aby Volkswagen naozaj prijemne PREKVAPIL.