Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Honda Concept D: Nový crossover pro Čínu

Ondřej Chamilla
Diskuze (4)
Japonská automobilka Honda představila na autosalonu v čínské Šanghaji koncept crossoveru, jehož sériová varianta bude mířit výhradně na tamní trh.

Honda Concept D je nepřehlédnutelný předobraz budoucího crossoveru, který se má dle informací prodávat výhradně na čínském trhu. Automobil dostal velmi výraznou příď s futuristicky tenkými světlomety a diodovým denním svícením. Nechybí masivní nádechy vzduchu a celkově stroj vypadá tak trochu jako kreslená anime postavička.

Široké blatníky ukrývají jedenadvacetipalcová kola s pneumatikami rozměru 285/45, disky jsou vyhotoveny v bronzové barvě. Záď vypadá blízko sériové výrobě, když si tedy odmyslíme široké výdechy vedoucí od kol. Podle Hondy se tento model má v budoucnu stát vlajkovou lodí automobilky na čínském trhu a navíc přinese pokrokové technologie. Koncept je pravděpodobně elektrický, detailní informace o pohonu však nemáme.

Ondřej Chamilla
Diskuze (4)
Avatar - Hotwire
21. 4. 2015 14:02
Re: Kruciš
Ako pises, musi sa to v prvom rade zbavit toho ohavneho predku a zadku, potom to bude pohladne auto. Za ten profil :yes: :yes: :yes:
Avatar - rimow11
20. 4. 2015 19:23
Re: Kruciš
:yes:
Avatar - lukas06
20. 4. 2015 15:28
Re: Kruciš
přesně toto mě napadlo! :-!
Avatar - TeeJay
20. 4. 2015 14:56
Kruciš
Když jsem viděl tu původní skicu, očekával jsem zase tradiční čínskou hrůzu ve stylu Crideru, ale tohle tedy... To má koule, až nečekaně :yes:

Po učesání nárazníků bych si to dovedl představit i v Evropě jako highendové, stylovější CR-V. Současně ale chápu, že to pro spoustu lidí bude naprosto nestravitelné. Ale jak říkám, má to koule. >:-[]