Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Honda CR-V – větší foto a další informace

Michal Fokt
Diskuze (14)
Honda zveřejnila pár informací o nové generaci modelu CR-V.

Honda zveřejnila pár informací o nové generaci modelu CR-V.

O tom, jak bude vypadat třetí generace SUV Honda CR-V, už jsme vás informovali, nyní si tento designově velmi nekonvenční vůz, který bude vzbuzovat jistě velmi rozporuplné reakce, můžete prohlédnout na větších snímcích.

Bližší informace o novém „esúvéčku“ budou známy snad již první zářijový den, Honda však nyní v mírném předstihu už něco málo prozradila. Těšit se prý můžeme na zcela nový benzinový dvoulitr a poprvé v této kategorii si díky Hondě také budete moci pořídit adaptivní tempomat a systém zmírňující následky nehody CMBS (Collision Mitigation Brake System).

Otázkou je, zda nám Honda řekla opravdu o všech novinkách, zahraniční tisk totiž ve vzácné shodě uvádí ještě další informace, otázkou je pochopitelně jejich reálnost.

Proslýchá se totiž, že by mělo být CR-V k mání i s benzinovým motorem 1.8 i-VTEC/103 kW z Civicu, ale také s jednotkou 2.4 i-VTEC/140 kW z Accordu. Spekuluje se také o tom, že by se motor 2.2 i-CTDi měl objevit kromě verze se 103 kW také se 125 kW. Snad budeme koncem týdne moudřejší.

Michal Fokt
Diskuze (14)