Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hyundai HCD9: sport a hry pro Detroit

Ondřej Láník
Diskuze (18)
Po novém roce se na nás opět vyvalí vlna novinek pro detroitský autosalon. Automobilka Hyundai proto již před Vánocemi zveřejnila první skicu studie HCD9 Talus.

Po novém roce se na nás opět vyvalí vlna novinek pro detroitský autosalon. Automobilka Hyundai proto již před Vánocemi zveřejnila první skicu studie HCD9 Talus. Jde o sportovní kupé se čtyřmi dveřmi, které je příbuzné s konceptem Neos III, představeným letos v Tokiu.

Mohutná příď připomíná spíše crossover, nízká kabina však hraje jednoznačně na sportovní notu. Další fotografie a podrobnosti o technice zveřejní Hyundai až při premiéře 8. ledna 2006.

Detroit zažije také premiéru nového SUV Hyundai Santa Fe. Po úspěchu nového Tucsonu se tedy zřejmě chystá další útok na klasické reprezentanty segmentu.

Ondřej Láník
Diskuze (18)
23. 12. 2005 15:16
Re: SHRNUJI NESHRNUTELNÉ..........
:yes:
23. 12. 2005 10:17
BRÁCHŮM
Brácho, bacha, přeci jen, tvá kára není stavená na styj jízdy v který se jezdí Dakar. Koneckonců, ani s tebou nepočítaj do kádru jezdů F1. Tak když to vezmem kolem dokola... je těch 90 vlastně optimální hranice... Tak brácho, nevěš hlavu. Je jedno, jestli máš Astona nebo Picanta. Záleží jen na tom, kolik koní máš v srdci. Záleží na tom, jestli svou káru miluješ. Miluj jí... bude ti věrná. Nech ji dnes v myčce parádně umejt. Pak ji postav někam na parkoviště, poodejdi a láskyplně na ni pohleď. Vím... bude v tom okamžiku ta nejkrásnější pod sluncem. A tak to má bejt. Tvá kára, brácho, je nejkrásnější... to si pamatuj. Tak šťastné a veselé. :yes:
23. 12. 2005 10:09
PRO AUTO.CZ
V pokoře a obdivu... velebím auto.cz. Dokonalá práce. Práce vykonávaná pro nás... moc si toho vážím. Opravdu :yes: :yes: Ten rok utek´jak voda... a tolik se toho zde podařilo... osobně považuju za nejhorší zážitek ty dvě a půl minuty, co jsme kvůlivá výměně serveru nemohli psát příspěvky :-) Tak i tohle se zvládlo. Tak já všem v redakci přeju klid a pohodu a vlastně jenom to nejlepší. A přeju to i těm, jejichž práci bereme automaticky a neuvědomujeme si, že bez nich by to nešlo, bez těch co dělaj SW, krááásnou grafiku, bez fotografů, a i bez těch censorů, co nám občas vymazávaj sprosťárny v textu... P.S. Jste dokonalí :yes: :yes: Šťastné a veselé.