Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hyundai i20 Sport Edition: Tovární tuning podle Brabusu

Diskuze (1)
Hyundai ve spolupráci s německým Brabusem připravil prototyp i20 Sport Edition. Jedná se o předprodukční kus, který vznikl ve spolupráci automobilky s uznávanou tuningovou firmou, do prodeje se tato edice dostane v roce 2011.

Nečekanou premiérou na stánku Hyundaie byl v Paříži model i20 Sport Edition. Vystavený kus nese označení CRD, což ale v tomto případě znamená Car Research and Development. Společnost tohoto jména je součástí světoznámé Brabus Group a evropské vývojové centrum Hyundaie v německém Rüsselsheimu ji přizvalo ke spolupráci na tomto modelu.

Exteriér této tuningové verze je provedený v černé barvě. Do tohoto odstínu byla nalakována maska chladiče i pozadí světlometů, jediným chromovaným prvkem je logo automobilky. Nový je přední i zadní nárazník, rozšířené prahy a blatníky, zatmavená boční skla, kouřové kryty zadních světel a diodová světla pro denní svícení.

Auto stojí na 17palcových kolech Brabus s pneumatikami Yokohama.

Interiéru vládne oranžová barva. Sedadla Recaro jsou čalouněna kůží, stejně jako výplně dvaří a středová konzole. S oranžovou barvou kontrastují černé části, některé díly jako volant nebo řadicí páka jsou dvoubarevné. Oranžová sedadla mají prošívání černou nití, černé koberce jsou naopak obšity oranžovým lemem.

i20 Sport Edition je zatím ve fázi prototypu, automobilka ale odtajnila, že v roce 2011 uvede do prodeje limitovanou edici v tomto provedení.

Informace o konkrétních motorizacích a převodovkách budou teprve zveřejněny, Hyundai ale ujišťuje, že pro sériovou výrobu této limitované edice počítá se třídveřovou i pětidveřovou karoserií.

Diskuze (1)
4. 10. 2010 08:49
I20
Interiér parádní ale to ostatní je celkem hnuj a snad nejhorší jsou ty disky. ;-\