Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

I mimino může jezdit stylově. Mercedes nabízí dětský kočárek AMG

Jan Zajíc
Diskuze (3)

Mercedes-Benz ukázal netradiční novinku, která by mohla zaujmout fanoušky produktů sportovní divize AMG. Hlavně ty, kteří plánují nebo už mají malé dítě.

Mercedes totiž představil nový dětský kočárek s logy zmíněného oddělení AMG. Novinka tak rozšiřuje nabídku kočárků Avantgarde, které Mercedes ve spolupráci se známou společností Hartan uvedl na trh v roce 2018.

Nyní tedy německá automobilka nabízí něco poněkud sportovnějšího, jestli se to tedy vůbec v případě dětského kočárků takhle dá říct. Novinka doplní modernizovanou sérii Avantgarde. 

Součástí kočárku AMG s odnímatelnou dětskou sedačkou je „vajíčko“ pro novorozence a zájemci budou moci vybírat ze dvou designových verzí.

Vozítko nabízí kola, jejichž vzhled odpovídá diskům AMG, parkovací brzdu, teleskopickou rukojeť, pětibodový bezpečnostní pás, ramenní vycpávky a možnost otočit lehátko (nebo sedačku) tak, aby dítě koukalo buď směrem na rodiče, nebo směrem dopředu.

Mercedes vyzdvihuje kvalitní odpružení a kompaktnost, díky níž se kočárek vejde i do kufru sportovně zaměřených aut. Podobnost s vozy AMG najdeme také u "čalounění" - materiál je totiž stejný, jaký automobilka používá u sedadel svých automobilů.

Poměrně bohatá je nabídka příslušenství, zahrnující tašku na přenášení, matraci s prodlouženou plochou na ležení a odvětráváním, přebalovací tašku, stínítko proti slunci, větrný štít nebo dečku.

Jan Zajíc
Diskuze (3)

Doporučujeme

30. 9. 2020 21:52
To brzo ...
Mini má tohle už "léta Páně" ...
Avatar - Ozzman
30. 9. 2020 20:31
Vejde
Se do kufru toho AMG? :D