Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Infiniti ESQ je maskovaný Juke

Ondřej Chamilla
Diskuze (2)
Za honosným názvem se ukrývá notně vyšperkovaný Nissan Juke a my zde máme první detaily na fotografiích. Infiniti zdá se stvořilo luxusní malý crossover.

Infiniti jakožto přepychová značka Nissanu čas od času vezme vůz této tradiční japonské automobilky a vytvoří na jeho základě luxusnější model. V případě Juku zůstala karoserie pravděpodobně stejná, změnily se jen detaily. Nová je masivní maska chladiče, stejně jako kola, prahové nástavce a další detaily. Více se z prvních upoutávek asi nedozvíme.

Je třeba říci, že si ještě nejsme jisti, jestli se jedná o fotografie sériového vozu, anebo konceptu, který však v tom případě nemá od série daleko. Jisté je, že automobil se bude prodávat hlavně v Číně. Jestli se dostane i na jiné trhy je prozatím ve hvězdách. Netradiční, avšak úspěšný styl Juke tak bude žít i pod značkami jiné automobilky. Čínská média dodávají, že automobil bude nabízen exkluzivně s přeplňovanou šestnáctistovkou vyladěnou na 147 kW. Standardem by měl být pohon všech kol a variátorová automatická převodovka CVT.

Ondřej Chamilla
Diskuze (2)
Avatar - pelikoš
11. 6. 2014 21:03
Re: Hnus
tak se tak často nedívej do zrcadla
Avatar - Ada je zase tady
11. 6. 2014 16:55
Hnus
:no: