Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jak (ne)řešit problémy se špatným parkováním? Tady je jeden ze způsobů (video)

Michal Fokt
Diskuze (18)
Určitě se s tím setkáváte - auto zaparkované přes 2 nebo 3 stání. Napadlo vás někdy, že byste udělali něco takového?

Video se připravuje ...

Off-roady mají bezpochyby své výhody. Nemusíte se bát rozmarů počasí, nemusíte se omezovat jen na asfaltové silnice, z vysoko umístěného sedadla máte dobrý výhled a holkám se líbí, což neuškodí. Ale jak je vidět, mají i další "silné stránky".

Třeba s ním můžete umravnit špatně parkující auto tím, že jej nárazníkem dostrkáte na patřičné místo. No dobře, tak tohle nebyl ten nejlepší příklad smysluplného využití jeepu. Ale jak vidno, i takové věci se občas stávají. Bohužel... Tohle by fanda do aut nikdy neudělal, co říkáte?

Michal Fokt
Diskuze (18)
3. 4. 2017 14:00
Parkování
Po pravdě takto parkuji jakmile je to možné. Ale vždy až na konci parkoviště a jen pokud je okolo dost místa. Mám už dost neustále omláceného auta. Až se lidi naučí chovat k jiným, budu parkovat i já normálně.

Takže vesele do mě...
Avatar - wakantanka
3. 4. 2017 11:49
Re: nekdy v tom ses nevinne
Nehovorím, že nie ale nepaušalizoval by som to takto. Koľko krát najdebilnejšie je zaparkovaná nejaká stará hrdzavá šunka. :-)
3. 4. 2017 10:07
Nevím jak v Americe....
....ale v ČR ani špatně zaparkované auto není důvodem k úmyslnému páchání trestného činu, který se nazývá poškození cizí věci (§ 228 trestního zákoníku). A zde jde stejně zřejmě o zinscenovanou situaci.

:no: redakci za téměř nabádání k tomuto řešení klasicky bulvárním typem titulku. 8-s

Nezajímavé, přínos pro čtenáře nula, morálně nevhodné, zábavné minimálně. Vidím jediný přínos takových materiálů - rozproudit diskuzi a klikat, klikat, klikat. Asi to tu už brzy také zabalím.
Avatar - lordlord
3. 4. 2017 09:32
Re: Parkování
ono stačí, když jsou velmi úzká místa a např. zaparkovat vedle Q7 je potom problém
Avatar - salamoon
2. 4. 2017 21:19
Re: uz slusnost kaze
a mozno to auto kamarat "A" uz niekde oprel pri driftovani, a tak tymto videom mu kamarat "B" pomoze ziskat nejake peniaze z reklamy na opravu....