Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jeep Wrangler Black Edition II: Speciální verze pro Evropu

Michal Fokt
Diskuze (5)
Jeden z posledních čistokrevných off-roadů Jeep Wrangler bude lákat evropské zákazníky na černé doplňky na karoserii i v interiéru.

Je jasné, že v Ženevě se bude na stánku Jeepu otáčet v první řadě malé SUV Renegade, ale značka si pochopitelně musí hýčkat i svou tradiční klientelu terénních aut. Ta se může letos těšit na Jeep Wrangler Black Edition II, jenž vylepšuje svůj vzhled pomocí černých doplňků. Samotné auto nemusí být černé, v rámci edice však vůz na bázi modelu Wrangler Sahara dostává černě lakovanou masku chladiče, podklady světlometů, osmnáctipalcová kola, zpětná zrcátka, kryt rezervy, ale třeba i černá loga značky a víčko palivové nádrže Mopar.

Černá nálada panuje i uvnitř, kde koženému čalounění sekundují lakované dekory a (černá už pouze po vypnutí) obrazovka infotainmentu Uconnect s navigací. Součástí Black Edition je mimo jiné i samolepka Jeep Owners Group, taška do kufru, multifunkční nářadí, ale třeba též Dual Top balíček, zahrnující jak třídílný hardtop, tak soft top.

Jeep Wrangler Black Edition II bude od letošního léta k mání s turbodieselem 2,8 l s výkonem 147 kW a točivým momentem 460 N.m nebo s benzinovým Pentastarem 3,6 l, disponujícím 208 kW a 347 N.m, v obou případech zkombinovaný výhradně s pětistupňovým automatem.

Michal Fokt
Diskuze (5)
27. 2. 2015 10:25
Re: Pěkný
Tak současná generace se bude prodávat minimálně ještě 2 roky není kam spěchat.
Avatar - Barrichello
26. 2. 2015 20:26
Re: Pěkný
Tak, kdo ví, co zas provedou s novou generací
26. 2. 2015 16:20
Re: Pěkný
Fakt pěkný, přesně jak píšeš, kupujte, jedna z posledních možností...
Avatar - 3_diamanty
26. 2. 2015 10:48
Re: Pěkný
vyzera uzasne... volil by som verziu s pentastarom..... krasna amerika :yes:
Avatar - Barrichello
26. 2. 2015 10:04
Pěkný
vypadá to pěkně, tak kupujte dokud jsou