Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jeremy Clarkson láká na novou sérii svého farmaření, rozhodně se opět pobavíme

Ondřej Mára
Diskuze (4)

V nové sérii se známý moderátor pustí do chovu krav, otevře si restauraci a pozornost bude věnovat i svému pivu Hawkstone.

První série Clarkson’s Farm přinesla neočekávaný úspěch a rychle se zařadila mezi nejsledovanější pořady streamovací služby Amazon Prime. Po pár měsících se objevily zprávy, že slavný moderátor uzavřel smlouvu na druhou sérii, jejíž natáčení pochopitelně zabere náležitý čas. Ostatně farmaření není žádným krátkodobým výletem v autech.

Před pár dny pak Amazon konečně zveřejnil trailer na druhou sérii Clarkson’s Farm, která bude na platformě Prime Video dostupná již v tomto týdnu. Konkrétně od pátku 10. února. Z krátké ukázky je přitom jasné, že se opět můžeme těšit na známé postavy i tradičně bláznivé kousky britského moderátora a novináře.

Video se připravuje ...

Trailer například ukazuje, že se Clarkson po ovcích rozhodl chovat krávy. Dalším krokem pak bude otevření restaurace, která se zaměří především na maso. Velkým finále by pak měl být pohled do zákulisí vaření jeho piva Hawkstone Lager, které Clarkson v posledních měsících propagoval na sociálních sítích.

Mezi tím ale na obrazovkách uvidíme i zábavné scény Clarksona za volantem jeho zbytečně velkého traktoru Lamborghini, spoustu zvířat, vtipné hlášky, pár dramatických záběrů (včetně nepříjemného úrazu palce) a dojde i na jednání s úřady, se kterými měl Clarkson v průběhu roku problémy. Zkrátka se opět máme na co těšit.

Video se připravuje ...

Zveřejnění nového traileru navíc ukazuje, že ačkoliv se Clarkson dostal se společností Amazon do křížku kvůli své prostořekosti, jeho show je bezpochyby až příliš velkým tahákem, než by ji streamovací služba odpískala.

Samozřejmě zatím není jisté, jak bude natáčení pořadů s populárním moderátorem pokračovat, jsme si ale jistí, že i po případném odchodu z Amazonu by jistě našel uplatnění i jinde. Jasně totiž ukázal, že dokáže přitáhnout diváky i k projektům, kde auta nehrají prakticky žádnou důležitou roli.

Ondřej Mára
Diskuze (4)

Doporučujeme

Avatar - Dinar
8. 2. 2023 15:50
Re: To je super,
Tak na to mrkni, Jeremy tam jezdí i Lambem.😄😉
8. 2. 2023 13:34
Re: To je super,
Ještě jsem se na farmaření nedostal, hoši doma už mají nasledované a nadšeni. Obecně těch slabých dílů bylo za dvě dekády minimum. Kdo to může říct?
Avatar - Hammunasakra
8. 2. 2023 11:15
Re: To je super,
Nojo když DOSTAL dvakrát (od 2 různých produkcí) PADÁKA z pořadů o autech - tak holt farmaření
Avatar - KANKUNEN
8. 2. 2023 06:41
To je super,
bylo to skvělé natočené, kombinace jeho bláznivých nápadů nasazená na realitu se opravdu povedla.