Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

K mání je Octavia RS Combi s výkonem 400 koní. Seznam úprav je hodně dlouhé čtení

Jan Zajíc
Diskuze (1)

Škoda Octavia je autem, které jeho majitelé poměrně často upravují. Tenhle "eresový" kombík doznal tolika změn, že seznam úprav představuje velice dlouhé čtení.

Nejdůležitější fakta každopádně jsou tato: jde o Škodu Octavia RS Combi z roku 2015, s dvoulitrovým TSI pod kapotou, s manuální převodovkou, nájezdem okolo 80 tisíc kilometrů, ale především také s nejvyšším výkonem 400 koní a maximálním točivým momentem 520 N.m. Důležitou informací je i skutečnost, že vůz je aktuálně na prodej v Německu.

Jestli je 400koňová Octavia stojící na upraveném a sníženém podvozku přesně tím autem, po němž toužíte, pak by vás mohlo potěšit, že tento exemplář prodává první majitel.

A ten je evidentně pečlivý, o zásazích a servisu si totiž vedl detailní záznamy, takže v inzerátu vyjmenovává všechny úpravy, často včetně dat jednotlivých "zákroků" a stavu počítadla kilometrů.

Je to opravdu nezvykle dlouhé čtení, v němž narazíte (v němčině) na záležitosti jako instalace většího turbodmychadla, vzduchový podvozek, nový dvouhmotový setrvačník, výkonnější brzdy, nechybí přehled servisních úkonů nebo seznam oprav a omlazovacích procedur různých částí vozu.

A cena? Upravená Octavia RS Combi je k mání za 25.500 eur, což je v přepočtu asi 650 tisíc korun.

Video se připravuje ...

Jan Zajíc
Diskuze (1)

Doporučujeme

16. 6. 2021 06:45
Cool?
To sa vazne niekomu paci zaparkovat auto, ktore vyzera ako keby mu ukradli tlmice a pruziny? :*)