Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Kodiaq předčasně dorazil do showroomu! Kde ho najdete?

Jan Mička
Diskuze (17)
Předprodej Škody Kodiaq už trvá déle než měsíc, u dealerů ji ale zatím nenajdete. To se má podle nejnovějších informací brzy změnit.

Po českých silnicích se každý den prohánějí spousty kodiaqů, však také Svaz dovozců automobilů za říjen eviduje čtyřiapadesát přihlášených exemplářů, tyto vozy však mohou běžní smrtelníci pozorovat pouze z uctivé vzdálenosti. Oficiální uvedení tohoto SUV na český trh je plánováno až na 22. února 2017, podle našich informací už je ale jeden exemplář k vidění u prodejce. Jenom se podívejte na přiloženou fotografii - pochází z facebookové stránky teplického dealera zabývajícího se prodejem vozů Renault, Dacia a Škoda, přičemž o modelu pod plachtou není nejmenších pochyb.

Podle informací z oběžníku prodejců ale neměl kodiaq v showroomu ještě dlouho co dělat. Výstavní exempláře se totiž mají začít navážet nejdříve 9. ledna, o týden později budou moci prodejci objednávat demo vozy určené pro krátké testovací jízdy. Teprve 13. února se pak mají dorazit exempláře určené pro slavnostní uvedení Škody Kodiaq na český trh. To ale ještě není všechno.

Oběžník prodejců dále uvádí také verze, se kterými se v únoru setkáme v showroomech. Všechny vozy budou mít nejvyšší výbavu Style, vždy by mělo jít o čtyřkolky s převodovkou DSG. Na výběr bude mezi motory 2.0 TDI/110 kW, 2.0 TDI/140 kW a 2.0 TSI/132 kW. O provedení 1.4 TSI/110 kW, které na českém trhu otevírá nabídku a pořídíte jej od 677.900 Kč, se zdroj nezmiňuje. Vedle kodiaqů bude u prodejců k vidění také modernizovaná octavia, která k zákazníkům vyrazí už v lednu příštího roku.

Jan Mička
Diskuze (17)
10. 11. 2016 15:16
Re: Asi nejhorsi design skodovky za poslednich par let
Mě se to třeba líbí. Jednoduché, přímočaré bez extra kudrlinek a vlnek. I ten FL Octavie celkem ujde, ve skutečnosti vypadá líp jak na fotkách.
10. 11. 2016 12:02
Re: skodafan.cz
Kde je Skoda, tam je hned 200 komentaru a o to tady jde.
Avatar - Barry Lyndon
10. 11. 2016 11:37
Re: Asi nejhorsi design skodovky za poslednich par let
Nudné? Jak nudné? Kdybys napsal, že je nějak designově nevyvážené, tak OK, ale nudné? Opakem nudného je zábavné. Zábavný design? Co to je? ;-)
10. 11. 2016 09:45
Re: Asi nejhorsi design skodovky za poslednich par let
Konečně se mi "poštěstilo" ho vidět naživo a bohužel se jedná o ten vzácný případ, kdy auto je ve skutečnosti stejně nudné jako na fotografiích.

Kupce si jistě najde, ale za mě jedna velká nuda.
Avatar - vabis
10. 11. 2016 09:29
a kde jsou ?
Chtelo by to seznam dealerstvi kde bude k videni :yes: Kdo hleda totiz nekdy najde. Napriklad Tesla X byla v Londyne k dispozici verejnosti jeste driv, nez ji mela moznost videt velka cast novinaru >:D S Kodiaquem to je stejne ;-)