Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Kresta se chystá na první testy Peugeotu 206 WRC

Miloslav Fišer
Diskuze (0)
Ve dnech 16. a 17.ledna usedne český jezdec Roman Kresta poprvé za volant soutěžního Peugeotu 206 WRC. Vedle seznámení se s novým vozem bude testováno jeho nastavení a pneumatiky pro první letošní podnik mistrovství světa v Monte Carlu.

Ve dnech 16. a 17.ledna usedne český jezdec Roman Kresta poprvé za volant soutěžního Peugeotu 206 WRC. Vedle seznámení se s novým vozem bude testováno jeho nastavení a pneumatiky pro první letošní podnik mistrovství světa v Monte Carlu. Ten se uskuteční o týden později a pro Romana Krestu bude premiérovým startem s Peugeotem 206 WRC a současně i debutem v barvách týmu Bozian Racing.

Plán dvoudenních testů je přizpůsoben charakteru tratí na Rallye Monte Carlo, proto je zaměřen na všechny možné povrchy, se kterými se mohou jezdci setkat při soutěži. První den testů se uskuteční v okolí francouzského Lyonu a bude zaměřen na testování na suchém asfaltovém povrchu. Na druhý testovací den se tým přesune do okolí Grenoble, kde mají proběhnout kombinované testy se zaměřením na mokré, sněhem pokryté a zledovatělé povrchy.

Miloslav Fišer
Diskuze (0)