Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Kuriozita: Hummer ničí na mnichovském letišti zaparkovaná auta

Ondřej Láník
Diskuze (8)
Svérázný poutač pozornosti připravila autopůjčovna Sixt na mnichovském letišti. Unikátní Hummer H2 je nově v portfoliu této autopůjčovny a na tuto skutečnost upozorňuje jeden živý exemplář, kterému se zalíbilo místo zaparkovaného VW, Renaultu a Hondy.

Největší autopůjčovna v Německu rozšířila nedávno své portfolio půjčovaných automobilů o Hummer H2, který si teď mohou zájemci vypůjčit za 349 Euro (včetně pojištění a 500 km zdarma) v Mnichově a Düsseldorfu. 4,82 m dlouhý automobil má hmotnost 2,9 tuny a šířku 2,06 m, takže s ním můžete v levém pruhu v místech dálničních uzavírek snadno zažít perné chvilky.

Neobvyklý automobil k půjčování propaguje svérázný poutač pozornosti na mnichovském letišti. Unikátní Hummer H2 zaparkoval na místě tří postarších automobilů: Volkswagenu Golf, Renaultu 5 a Hondy Civic.

To však není jediný neobvyklý automobil, který si můžete u Sixtu půjčit. Vedle Hummeru mají u Sixtu v Mnichově třeba také Cadillac XLR, Porsche 911 (coupé i Cabrio), BMW Z4 nebo Mercedes-Benz SLK a CLK.





komerční sdělení:

Výhodné nákupy pneumatik v e-obchodech

E-obchody vám dnes nabízejí dodání objednaných pneu do 24 hodin či přímo kompletní přezutí v partnerských pneuservisech. Při objednání kompletní

sady kol s disky montáž zdarma a samozřejmě velmi výhodné "internetové"

ceny. Jedním z nich je i úspěšný specializovaný obchod Pneuexpert.cz.

Ondřej Láník
Diskuze (8)