Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lancia v Paříži 2008

Vitek
Diskuze (0)
Hubená léta značky Lancia pokračují – aby vůbec přivezla nějakou novinku, uvedla další z nesčetných akčních verzí stávajících modelů.

Ypsilon Versus

Lancia se profiluje jako značka orientovaná na módu a styl, a proto se spojila s renomovanou firmou Versace a představila limitovanou pětisetkusovou edici Ypsilon Versus, která se začne prodávat v březnu příštího roku. Je nazvaná podle značky módy pro mladé Versus, patřící do skupiny Versace. Auto má bronzový lak Bronzino, střecha je potištěná logem Versus. Chromové doplňky jako maska chladiče nebo dveřní kliky, ale i 16palcová litá kola, mají také povrchovou úpravu v barvě bronzu.

Interiér Ypsilonu Versus je stejně extravagantní jako exteriér. Sedadla jsou čalouněna hnědou kůží, na kterou je podobně jako na módní doplňky Versus reliéfně vytištěno logo této značky. Opěrky hlavy jsou potažené kůží s perleťovým efektem s embosovaným logem Versus. Ve stejném stylu jako sedadla jsou zpracovány také výplně dveří a palubní deska. Prahové lišty a hlavice řadicí páky mají opět bronzovou barvu. V rámci spolupráce italské automobilky s Versacem také Lancia bude dodavatelem oficiálních aut na milánský týden módy a Versace oblékne hostesky na pařížské expozici Lancie.

BM


Vitek
Diskuze (0)