Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lancia Ypsilon jako kabrio? Maďarský návrh nevypadá špatně!

Marek Bednář
Diskuze (3)

Nejnovější provedení Lancie Ypsilon by podle maďarského grafika X-Tomiho vypadal dobře s třídveřovou karoserií i se skládací střechou. Co si o nich myslíte vy?

Čerstvě představená Lancia Ypsilon bude s největší pravděpodobností k mání jen s pětidveřovou karoserií, stejně jako sesterský Peugeot 208, Opel Corsa nebo Jeep Avenger – s těmito i dalšími modely koncernu Stellantis sdílí techniku. Cokoliv jiného je krajně nepravděpodobné, zájem zákazníků hovoří jasně ve prospěch „pětidvířka“ jako jediné nabízené varianty.

To ovšem neznamená, že se maďarský grafik X-Tomi nemůže pustit do ilustrací ve stylu „Co by, kdyby“. Představil nový ypsilon s třídveřovou karoserií, která by ještě před pár lety byla neodmyslitelnou součástí nabídky. Dveře jsou pochopitelně delší, černý panel na C-sloupku zůstal beze změn.

Video se připravuje ...

Druhým návrhem je ypsilon kabrio, který z třídveřového provedení vychází. Designér si nedal příliš práce s interiérem a vůz také ukázal pouze zepředu, přesto nápad na malý elektrický kabriolet do města není vůbec špatný. I kdyby jen proto, že žádná automobilka dnes nic takového nevyrábí, všechna kabria na trhu mají pevnou střechu.

Pochopitelně, u obou těchto návrhů si můžeme být v podstatě jisti, že je v prodeji neuvidíme. Stejně tak nepřijde na trh kombík nebo verze se vznětovým motorem.

Anketa

Měla by Lancia postavit třídvířko a kabrio?

Ano, obě verze jsou hezké
Třídveřový ypsilon bych bral/a, kabrio je zbytečné
Kabrio je zajímavé, třídvířko jen nepraktické
Ani jedno, stejně by se to neprodávalo
Je mi to jedno, koupím si škodovku

Marek Bednář
Diskuze (3)

Doporučujeme

20. 2. 2024 09:36
Předek to má stejně hnusný, jako hatchback...
...takže hezké auto z toho rozhodně nevzniklo! :no:
Avatar - 3_diamanty
19. 2. 2024 20:08
Re: Líbí
Ten heliport je ozaj sranda :-[] :yes:
19. 2. 2024 16:38
Líbí
Hezké. Povedené. NeSUV a to je fajn.
Až na ten interiér. To je hrůza. I ten přistávací výklenek na vrtulník. Fuj.