Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Legendy na Moje.auto.cz: Toyota MR2 (AW11)

Diskuze (14)
Na Moje.auto.cz naleznete tisíce recenzí na auta, která můžeme běžně potkat v každodenním provozu. Mezi nimi se ale nachází také skutečné automobilové legendy. K nim patří i Toyota MR2 z roku 1989.

Hledáte praktické informace pro nákup nového nebo ojetého auta? Potřebujete poradit s nějakým problémem na Vašem autě nebo například doporučit servis? V takovém případě vám může komunitní stránka Moje.auto.cz dobře posloužit.

Moje.auto.cz ale není plné jen šedi všednodennosti. Jsou zde také uživatelé, kteří se rozhodli zpestřit naši uživatelskou sekci recenzí na neobvyklé auto. Můžete se zde dočíst o autech, která lze potkat jen vzácně, někdo je možná ani nikdy neviděl a jiný o nich ani nikdy neslyšel.

Jedním z nich je plechový miláček uživatele MiG-21. Jedná se o Toyotu MR2 z roku 1989, tedy první hranatou generaci s kódovým označením AW11. Bylo by zbytečné rozepisovat se zde o historii nebo technických údajích – všechno podstatné naleznete v recenzi, nechybí ani řidičské zážitky a popis příběhu, jak se auto dostalo z Bratislavy až do Středních Čech. Připojujeme přímý odkaz na recenzi.

Toyota MR2 (AW11) na Moje.auto.cz

Pokud jste majitelem nebo pravidelným uživatelem nějakého výjimečného nebo i obyčejného auta neváhejte a také se podělte o své zkušenosti s ostatními uživateli Auto.cz. Sekce Moje.auto.cz umožňuje diskutovat o zkušenostech s provozem a servisem, spolehlivosti nebo provozních nákladech. I Vaše recenze může být pro někoho cenným pomocníkem při výběru vlastního auta, nebo naopak Vám může v diskusi pod recenzí někdo pomoci svojí radou.

Jak založit recenzi na Moje.auto.cz?

Vložit recenzi do Moje.auto.cz může každý registrovaný uživatel Auto.cz. Založení (i pozdější editace) recenze pomocí příslušného formuláře je rychlé a intuitivní, pomocnou ruku poskytne také nápověda v pravém sloupci.

Co by měla recenze obsahovat? Nemusíte se zabývat popisem technických dat nebo výbavy, to je možné na internetu snadno najít. Cenných zkušeností z praxe naopak není nikdy dost a mnohdy se nacházejí jen na fórech specializovaných na danou značku nebo typ vozu.

Podstatné jsou především Vaše zkušenosti s automobilem. Běžný provoz odhalí řadu předností i nedostatků, které může znát jenom majitel daného typu auta. Proto Vaše poznatky, o které se s ostatními podělíte, mohou někomu pomoci při nákupu auta. Nezapomeňte také připojit fotografie vlastního vozu, které doplní informace uvedené v textu.

Hlavní stránka MOJE.AUTO.CZ

Diskuze (14)
Avatar - theolli
25. 7. 2010 21:43
Re: Trochu se slzou v oku
to už je moc nové ale 512BB to je jiný nářez. Stejně když se člověk podívá tak musí jen konstatovat,že krásná auta už byla.
Avatar - theolli
25. 7. 2010 18:34
Re: Trochu se slzou v oku
Když Ferrari tak 308GTB,to vidím jako jedno z nejkrásnějších. ;-)
Avatar - pocitac
25. 7. 2010 12:09
Re: Trochu se slzou v oku
Když si spočítám, za kolik jsem E30 prodal před 10 lety a jakou by teď měla hodnotu... penzijní spoření by proti tomu byla těžce ztrátová záležitost. ;-) Teď je samozřejmě hodně těžké koupit pěkný kousek, hlavně bez koroze a úprav, ale myslim, že ceny půjdou jenom nahoru.
Avatar - theolli
25. 7. 2010 11:33
Re: Trochu se slzou v oku
no o cenách ani nemluv,auta jsou nevděčná na zhodnocení/pokud nekoupíš nějakého Jaguara z 30 let/ já jsem taky za život na těch plachových miláčcích provařil "batoh". ;-)
Avatar - pocitac
25. 7. 2010 11:10
Re: Trochu se slzou v oku
přesně tak, když si uvědomím, za kolik jsem tu E30 tenkrát koupil, za kolik jsem jí pak prodal... tak jsem byl totální blbec, že jsem se toho zbavoval. Na to, že je to pořád jen youngtimer tak jsou to velký peníze a člověka hned přejde chuť... Jinak NSX super, pořádně jedovatej sporťák :yes: