Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Létající SUV: Řidič v Americe zazmatkoval a přelétl jiné auto

Stanislav Kolman
Diskuze (11)
V Americe si z auta nejen objednáte jídlo, ale klidně i vyberete peníze. Z jedné takové návštěvy banky se v Illinois stalo pořádné drama.

Video se připravuje ...

Šokující incident se odehrál v illinoiském městě Rockford dva dny před Vánocemi. Řidič Kie Sorento tu (stejně jako spoustu dalších) navštívil bankovní drive-thru. Během výběru peněz se ale něco nepovedlo a byla z toho hodně dramatická událost.

Soudě dle otevřených dveří je jasné, že řidič ještě neměl v plánu odjet. Nejpravděpodobněji se jeví scénář, že ve voze se samočinnou převodovkou pustil brzdu. Když pak chtěl pedál znovu rychle sešlápnout, zazmatkoval a namísto brzdy přidal plyn.

Přímo proti drive-thru je však silnice, na které v té době bylo rušno. Své o tom ví řidič Hyundaie, jenž v době incidentu místem projížděl a kterého Kia znenadání přelétla. Podrobné informace o zdravotním stavu obou posádek k dispozici nejsou. Na fotografii tamního zpravodaje můžeme vidět poškozený Hyundai, vzhledem k vážnosti situace dopadl ještě dobře.

„Viděl jsem létající auto v Rockfordu a nahrál jej na palubní kameru. Nikdy bych nevěřil, že se něco takového může stát,“ uvedl autor videa Robb Brilbeck, který své auto zaparkoval a poškozeným okamžitě vyrazil na pomoc.

Stanislav Kolman
Diskuze (11)
5. 1. 2018 14:20
Re: sebrat papíry
A čím si to vysvětluješ, že jsou hospodářsky na hlavu skoro 2x lepší než my? Myslíš, že je to díky jejich schopnostem a vědomostem?
Avatar - Hammunasakra
4. 1. 2018 23:10
Re: sebrat papíry
Dík
Avatar - white label
4. 1. 2018 23:04
Re: sebrat papíry
Duplicitní příspěvek snadno odstraníš, teda pokud na něj ještě nikdo nereagoval, nebo ho "neolajkoval".
Při jeho editaci smažeš celý text příspěvku a on následně úplně zmizí.
Avatar - Hammunasakra
4. 1. 2018 22:19
Re: sebrat papíry
A takovýhle sou hospodářsky na hlavu skoro 2x lepší než my [odkaz] >:-[]

Tohle už taková sranda neni [odkaz]
Avatar - Hammunasakra
4. 1. 2018 22:18
Re: sebrat papíry
[odkaz] >:-[]