Lexus Hotspot: Vysokorychlostní připojení wi-fi na palubě vozu

Vitek
Diskuze (0)
Součástí nejmodernějších palubních technologií Lexusu IS je nový systém Hotspot, který nabízí nezávislé vysokorychlostní připojení wi-fi pro všechny cestující ve voze.

Lexus Hotspot umožňuje používat na palubě až pět zařízení wi-fi současně, přičemž je vždy k dispozici a aktivuje se okamžitě se spuštěním vozu. Podporuje též interaktivní spolupráci mezi zařízeními, ať již k pracovním účelům nebo hraní her.

Systém Lexus Hotspot certifikovaný sdružením Wi-Fi Alliance používá ke svému provozu dvě antény pro 3G signál, které zaručují optimální připojení i za vysokých rychlostí. Podpora technologií mobilní komunikace v sítích 3G a 2G umožňuje automatickou aktualizaci softwaru metodou OTA (over-the-air) a je otevřená pro sítě jakéhokoli operátora GSM prostřednictvím SIM karty zákazníka.

Řešení s dvojitou anténou vykazuje lepší vlastnosti než hotspot postavený na chytrém telefonu, ale navíc zbytečně nevyčerpává baterie a netrpí dalšími omezeními, která jsou pro wi-fi přes chytré telefony typická. Hotspot je napevno propojen s akumulátorem k zajištění nepřetržitého napájení. Funguje za všech klimatických podmínek a při teplotách od -20 do +65 °C.

Připojení Lexus Hotspot zlepšuje sílu signálu na palubě a zvyšuje použitelnost i uživatelskou flexibilitu. Systém tak nabízí nejlepší cenově dostupné připojení wi-fi nejen řidičům, ale všem, kteří potřebují za jízdy pracovat, obchodníkům využívajícím taxi či osobního řidiče, nebo třeba celým rodinám.

Řešení Lexus Hotspot je k dispozici i pro modely CT, GS a RX a lze jej objednat u kteréhokoliv autorizovaného partnera Lexus za cenu 8.659 Kč včetně DPH.

Vitek
Diskuze (0)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly