Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lexus LC F: LFA by záviděl

Michal Fokt
Diskuze (1)
Lexus zatím neoznámil, jestli vyrobí sportovní verzi kupé LC. Ale pokud ano, mohla by klidně vypadat takhle.

Lexus LC 500 byl asi největší hvězdou letošního detroitského autosalonu a nemůže být pochyb o tom, že s pětilitrovým osmiválcem pod kapotou uspokojí naprostou většinu zájemců o vůz této kategorie ...a pro ty ostatní tu bude hybridní LC 500h. Ovšem čistě z pohledu image by Lexus neměl odolat pokušení vytvořit z něj topmodel své divize F.

Znáte to - pár metráků dolů, pár (desítek) koní nahoru, bodykit, velké křídlo a sportovní podvozek, aby bylo na Nürburgringu s čím zahanbit pár supersportů. Japonci o této variantě zatím mlčí, ale maďarský tvůrce fotomontáží X-Tomi se už pustil do díla. Výsledkem je modrý (jak jinak) dravec, jenž je ale od výchozího modelu liší mnohem méně, než byste asi od "F" očekávali. Že by potvrzení toho, že LC 500 vypadá tak dobře, že si na něm i virtuální tuneři vylámou zuby?

X-Tomi se omezil na sportovnější design kol, nabarvení zrcátek na černo a zatmavení všech chromovaných částí karoserie. Sotva postřehnutelný je výraznější lip předního nárazníku a tak to jediné, co upoutá pozornost, je ve stylu IS F vyboulená kapota s ventilačním otvorem. a víte co? Bohatě by to stačilo. teď už jen zasnít se - mohl by mít 500 koní, 550, při troše snahy i 600. Šest stovek atmosférických koní z V8 5.0. Nebyla by to nádhera? LFA by ani žádného přímého nástupce nepotřeboval...

Michal Fokt
Diskuze (1)
18. 1. 2016 16:50
???
Mohlo by vypadat asi takhle a mohlo by mít asi takovýhle motor. blablabla. A hlavně co máte furt s tim X-Tomim ???? :no: :no: :no: