Lexus Plus bonus: Nové pakety se zvýhodněním až 150.000 Kč

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Dovozce Lexusu ke každému nově objednanému vozu řady CT, GS a RX nabízí atraktivní balíček výhod v hodnotě až 150.000 Kč.

Balíček výhod sestává z nemalého finančního bonusu v podobě slevy z ceníkové ceny a originálního příslušenství. Paket Plus obsahuje tři položky: zimní pneumatiky, litá kola (neplatí pro GS) a unikátní ochranu laku, čalounění a kol nazvanou ProTect. Ta je založena na technologii NASA a funguje po dobu pěti let od aplikace, na což se zároveň poskytuje plná záruka.

Produkt pro ochranu karoserie ProTect není vosk ani žádný polymerový tmel, ale speciální prostředek na křemíkové bázi, který přilne k molekulární struktuře laku. Keramicky zpevněná povrchová úprava uzavře vůz do nepropustného obalu, který ochrání lak a boční okna před znečištěním, špatnými povětrnostními podmínkami a mnoha jinými nepříznivými vlivy.

Lexus ProTect odolá teplotě více než 400 °C a zabraňuje tak usazování rozpálených prachových částic z brzdového obložení na litých kolech. Ochrana čalounění funguje na bázi teflonu, který na daném místě v interiéru i zavazadlovém prostoru vytvoří tenký film, z jehož povrchu jednoduše setřete nečistoty bez zanechání skvrn.

Prostředek lze aplikovat na nový i starší vůz a nabízet jej budou autorizovaní prodejní a servisní partneři Lexus. Doporučená cena produktu včetně aplikace činí 9.990 Kč včetně DPH.

Hodnota paketu Plus pro jednotlivé vozy se liší. V případě modelu GS činí rovných 100.000 Kč, u kompaktního CT dosahuje úrovně 120.000 korun a zákazníkům SUV RX přináší největší zvýhodnění - ve výši 150.000 Kč. Akční nabídka platí pro vozy objednané a dodané do konce roku s výjimkou hybridního typu GS 300h. Pro něj je připravena jiná speciální, limitovaná akce, v rámci které se až do konce února 2014 nabízí za cenu benzinové verze GS 250. Navíc technologie plně hybridního pohonu nabízí podstatné výhody u nákladů spojených s vlastnictvím vozu, a to díky jedinečné kombinaci nízkých servisních a provozních nákladů, daňových úlev a vysoké zůstatkové hodnoty automobilu.

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly