Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lotus Cars Praha: Lotus oficiálně vstupuje na český trh

Diskuze (0)
Provozovatelem zastoupení je firma IBS motor, která je také oficiálním dovozcem značek Bitter, Radical, Yes! a Arden.

Lotus se připravuje na masivní modelovou ofenzivu. Ale ještě dříve, než se do prodeje dostane první z nových modelů, bude zahájen prodej této značky na českém trhu.

Zájemci o anglická sportovní auta se už nebudou muset spoléhat na individuální dovoz – od počátku roku 2011 je jim k dispozici oficiální zastoupení Lotus Cars Praha.

Provozovatelem zastoupení je firma IBS motor, která je také oficiálním dovozcem značek Bitter, Radical, Yes! a Arden. Lotus zatím sdílí střechu s těmito značkami v Praze-Dolních Chabrech, kde do budoucna zůstane servis a prodej Lotusů se přestěhuje do vlastního showroomu.

Oficiální představení značky na českém trhu, které bude spojeno se srazem Lotus Club CZ, se chystá na jaro 2011. Už nyní ale zájemci mohou objednat i vyzkoušet Lotus Evora. Na auta je poskytována plná záruka a majitel si může dohodnout předání svého nového auta v Praze nebo kdekoliv na území ČR.

Portfolio zatím tvoří modely Evora 2+0 (cena 1.599.900,- Kč), Evora 2+2 (1.699.900,- Kč) a Elise (999.999,- Kč). Další modely z aktuální nabídky britské automobilky jsou dostupné na základě individuální domluvy.

Diskuze (0)