Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lotus potvrdil příchod nástupce modelu Esprit

Ondřej Láník
Diskuze (65)
Úspěšné období britské kultovní značky, která se specializuje na lehká sportovní auta by mělo podle Kimberleyho korunovat uvedení nástupce Lotusu Esprit v roce 2008.

Při příležitosti jmenování nového presidenta amerického zastoupení firmy Lotus Cars, avizoval Mike Kimberley, šéf mateřské firmy Group Lotus nejen rozšíření prodejní sítě Lotus v USA. Úspěšné období britské kultovní značky, která se specializuje na lehká sportovní auta by mělo podle Kimberleyho korunovat uvedení nástupce Lotusu Esprit v roce 2008. Poslední model tohoto jména opustil provozy automobilky Lotus v roce 2004.

Před několika dny jsme psali o rozhodnutí majitele firmy Lotus, malajské skupiny Proton Holdings, o výrobě nového supersportovního Lotusu v britském závodě v Hethel (Norfolk). Automobil, který bude tvořit vrchol nabídky automobilky Lotus, vyjede za svými zákazníky s motorem uprostřed. Očekává se prodej asi 2500 vozů ročně.

Ondřej Láník
Diskuze (65)
2. 6. 2006 19:55
Re: bez titulku
:-) Možná je to proto, že si připadá zbytečnej :-)
2. 6. 2006 19:53
Re: Výborně!!! OT Red Dwarf
Jo :-) :yes:
2. 6. 2006 19:16
Re: Výborně!!! OT Red Dwarf
...tak teď jsi mě dostal... >:-[] :yes:
2. 6. 2006 19:11
Re: bez titulku
:-) dokonalej rým... :-) :yes: Bude to podle mne ještě horší... tedy s kolegou Pitomínem - hrozné je, že nevíme, jestli se pokouší vyvolat revoluci, či je opravdu ovládán těžko uchopitelným postojem, že totiž o takovýchto autech se uvažuje v pojmech zbytečnost x potřebnost. Zatím na mě dojem zbytečnosti dělá Pitomínův příspěvek... Ale možná, že jen nedokončil myšlénku, že chtěl ještě dopsat, že je to zbytečnost... pro něho. Tomu bych i docela věřil.