Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lunární Audi si zahraje ve filmu Vetřelec: Covenant. Tady je upoutávka!

Jan Mička
Diskuze (4)
Audi pracuje na vývoji lunárního vozítka už od roku 2015. Stroj by se měl v budoucnu skutečně podívat na měsíc, ještě před tím si však zahrál v novém dílu kultovní série „Vetřelec“.

Video se připravuje ...

O lunárním vozítku Audi jsme poprvé psali už v polovině roku 2015. Tehdy ještě ve spojitosti se soutěží Google Lunar XPRIZE, jejímž cílem bylo vyslat na Měsíc lunární vozítko, jeho prostřednictvím pořídit snímky a video ve vysokém rozlišení, a ty pak odeslat zpátky domů. Od té doby byl kolem projektu celkem klid, nyní však znova ožívá, a světe div se, ve spojitosti s novým filmem režiséra Ridleyho Scotta.

Nový snímek se jmenuje Vetřelec: Covenant a jde o pokračování nyní již kultovní série. Uvedení do českých kin je plánováno na 18. května, a pokud budete pozorní, zcela jistě nepřehlédnete Audi lunar quattro, které pomáhá protagonistce Faris při navigování a průzkumu neznámého terénu. Vozítko se do filmu nedostalo náhodou. Jeho přítomnost je výsledkem spolupráce mezi značkou Audi a studiemi Twentieth Century Fox.

Než budete moci celý film zhlédnout v kinech, přinášíme krátkou upoutávku věnovanou právě lunárnímu Audi. Jmenuje se Vetřelec: Covenant x Audi lunar quattro a vozítko je v něm zachyceno při průzkumu nákladového prostoru lodi Covenant, kde objeví neidentifikovatelnou formu života. Třeba se mu to podaří i při jeho skutečné misi na Měsíc!

Jan Mička
Diskuze (4)
Avatar - Bazalt
3. 5. 2017 15:24
JCB
Dobrá reklama na JCB :-)
3. 5. 2017 12:19
imr posraný
Hlavně aby měli u vetřelců servis, ináč toho moc nevyfotí...
3. 5. 2017 12:09
Re: product placement
Na to sa vy...., hlavne ze Alien:Covenant ma vyjst o ~2 tyzdne!
Avatar - WinDiesel
3. 5. 2017 10:17
product placement
silná káva - přehuštěný product placement :no: