Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Makedonie: Umí toto i vaše wapka? (video)

David Bureš
Diskuze (68)
Když umýt, tak důkladně.

Majitel bílého Mercedesu-Benz CLS 350 CDI se v Makedonii rozhodl vyčistit své auto opravdu důkladně. Nejdříve si nechal vysokotlakým čističem umýt karoserii vozu, poté vzal wapku do vlastních rukou a vyčistil s ní i vnitřek auta.

Podle autora videa se celá situace vyvíjela následujícím způsobem: majitel bílého Mercedesu-Benz CLS dojel k myčce, aby si zde nechal umýt svůj vůz, přičemž vysokotlaký čistič chtěl použít i na vyčistění interiéru. To však zdejší zaměstnanec odmítl, a tak majitel Mercedesu vzal věci (wapku) do svých rukou a vnitřek si vlastnoručně umyl.

Jak dlouho čalounění Mercedesu osychalo a jaké následky voda v interiéru způsobila, se z následujícího videa už nedozvíme.

David Bureš
Diskuze (68)
26. 10. 2018 18:00
Re: ...blbá otázka
Umí [odkaz] a mnohem víc, když s ní makám já >:D
15. 10. 2011 14:49
...blbá otázka
Fakt blbá otázka už v tom titulku "umí toto i vaše WAPka???" já myslím že toto by měla zvládnout snad každá WAPka ne??? To že pán co si meje interiér WAPkou je idiot, to je zase něco jinýho ale ukažte mi WApku co by neuměla postříkat interiér vodou...
11. 10. 2011 14:44
myslím, že ten majitel je spíš vrah než idiot
Asi chce to auto opravdu důkladně vyčistit. Třeba od vlasů, stop krve, či dalšího materiálu, který by tam policajti mohli najít.
11. 10. 2011 13:05
Podla uzivatela GTO jazdia na Premiovych autach len ti najsc
som zvedavy co povie na toto..
Avatar - Stejsn
11. 10. 2011 13:00
Úplně přesně stejně jsem čistil
interiér našeho pohřebáku, no a co. Viz moje recenze na moje.auto.cz