Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Martin Vaculík představuje nový Svět motorů Speciál: V hlavní roli elektřina

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)

Na stáncích je první speciál Světa motorů tohoto roku. Ještě před jeho koupí si nenechte ujít tradiční „listovačku“ v podání Martina Vaculíka.

Technický specialista a oblíbený tvůrce automobilového obsahu v novém videu představuje speciál Světa motorů Technika, který na stáncích najdete právě teď. Martin Vaculík si v něm společně se svými redakčními kolegy podrobně posvítil na elektromobily a elektrifikované pohony obecně. Uvnitř najdeme například velké srovnání elektrické Škody Enyaq a tradičního Kodiaqu 2.0 TDI Evo. Dozvíte se spoustu zajímavostí o novém Multivanu T7, ale uděláte si také podrobný přehled o všech elektromobilech na trhu.

Pokud se vám v těchto stále ještě ne úplně teplých dnech nechce vylézat z vyhřáté postele, nezoufejte. Kromě stánků můžete nové vydání Světa motorů Technika (1/2022) objednat také na webu iKiosek.cz. A chcete-li dostávat včasná upozornění na nová videa Martina Vaculíka, nezapomeňte sledovat náš instagramový účet @auto.cz.

Video se připravuje ...

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)

Doporučujeme

16. 3. 2022 10:48
Re: díky za tip
Až na to, že toto číslo je skoro celé zamořené hnusnou elektrozkratovou technikou... :-O :-( :-( :no:
16. 3. 2022 09:01
díky za tip
Vypadá to zajímavě a skutečně pečlivě připravené :yes:
Avatar - WinDiesel
15. 3. 2022 18:07
Zbytečné
Proti tisícům variant spalováků tady máme číst pořád o několika elektromotorech, několika baterkách ... ??? Skutečně? Výsměch, hlavně že budou penízky.