Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Maserati Quattroporte Sport GT S: Paket MC Sport Line

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Autosalon v Sydney se stal místem premiéry Maserati Quattroporte Sport GT S vybaveného novým paketem MC Sport Line.

Modenská automobilka s trojzubcem ve znaku se rozhodla dodat modelu Quattroporte ještě více sportovního stylu. Na autosalonu v australském Sydney se proto představuje vrcholné provedení Sport GT S s paketem MC Sport Line.

Maserati i v případě paketu MC Sport Line pro model Quattroporte vyzdvihuje úspěchy a zkušenosti továrního závodního oddělení Maserati Corse. To podle tiskových materiálů stojí za vznikem nejnovější sady doplňků pro vlajkovou loď značky.

Maserati Quattroporte Sport GT S MC Sport Line se může namísto dřevěného obložení interiéru pyšnit prvky z uhlíkových vláken. Ta jsou použita na části palubní desky, tunel mezi sedadly, výplně dveří, hlavici řadicí páky a pádla pod volantem. Stejným materiálem jsou obloženy i všechny čtyři prahy a v těchto nových lištách jsou loga MC Sport Line. Poslední novinkou jsou hliníkové sportovní pedály s logem MC na brzdovém pedálu.

Technicky k žádným změnám nedochází. Pod kapotou stále pracuje atmosférický vidlicový osmiválec o objemu 4,7 litru s výkonem 323 kW (440 k) a točivým momentem 490 Nm. S tímto motorem může čtyřdveřové Maserati uhánět maximální rychlostí 285 km/h a z 0 na 100 km/h akcelerovat za 5,1 s.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Avatar - ReznikCZE
25. 10. 2010 20:18
Já to chci a strašně moc!
Ať už jsou vánoce proboha . .Byl jsem hodný :-) . .Snad mi nebude chybět krouťák dieselu >:D