Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

McLaren 650S se "rozpadl" při výjezdu z garáže. Ukázalo se, že auto není pravé

Martin Tolar
Diskuze (0)

Falešný McLaren 650S odkryl svou pravou tvář, když měl kuriózní nehodu v garážích.

Fotky z garáží v čínském městě Tchien-ťin obletěly svět. Je na nich totiž nabouraný McLaren 650S a víte sami, jak nabouraná superauta lidi baví. Jenže tohle není tak docela takový McLaren, za jaký se vydává.

Na první pohled je jasné, co se stalo. Řidič sjížděl z rampy příliš rychle, nezabrzdil včas a na jejím konci zapomněl použít systém zvedání přední části auta, takže si rozštípal karoserii o silnici. Jenže na těch kusech povalujících se kolem auta je cosi podivného.

Médiea následně potvrdila, že nejde o pravý McLaren 650S. Nepovažujte ale majitele ani tak za chudého, prý se jedná o přestavbu, které jako základ posloužil první novodobý typ MP4-12C. Právě proto karoserie podlehla tak snadno, nebyla totiž pravá.

Nepůvodnost auta prozrazují i jiné zadní blatníky a zadní nádechy vypadají na první pohled menší, než by měly být. Pořád ale netušíme, proč majitel naboural. I typ MP4 měl v roce 2012 systém zvedání podvozku, konkrétně o 40 mm vpředu a o 25 mm vzadu, aby se s ním dalo snadněji manévrovat v podobných garážích. 

Martin Tolar
Diskuze (0)

Doporučujeme