Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mercedes-Benz: 33 éček pojede z Paříže do Pekingu

Ladislav Čermák
Diskuze (15)
Mercedes chystá velkolepou propagační akci na podporu prodejů limuzíny E

V propagačním oddělení nejstarší německé automobilky se chystají velké věci. Vedení se rozhodlo podpořit pověst a následně i prodeje stěžejního modelu E-class několika zajímavým způsoby.

Prvním z nich bude účast na legendární rallye Paříž-Peking s 99letou tradicí, odstartované z pařížského autosalonu. Celkem 33 Mercedesů E s naftovými motory se vydá na 13 tisíc kilometrů dlouhou trasu bojovat s časem, technikou i místními úřady.

Mercedes se také rozhodl více propagovat svoje éčko mimo automobilový svět. Prvním konkrétním počinem je expozice na výstavě fotografické techniky Photokina v Kolíně nad Rýnem, Mercedesy dostanou výstavní sokl také v cca stovce prestižních evropských hotelů a bussines-salonků na letištích. Chystá se také velkolepá testovací akce v Düsseldorfu, Essenu, Frankfurtu nad Mohanem, Hamburku, Kolíně nad Rýnem, Mnichově a Norimberku, kterou bude následovat Road Show v dalších evropských zemích.

V neposlední řadě je také spuštění nového webu s propracovanou interaktivní prezentací inovované třídy E. Vše potřebné se lze dozvědět nenásilným populárně naučným způsobem pomocí pár kliknutí.

Ladislav Čermák
Diskuze (15)