Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mercedes-Benz Pickup na videoteaseru. Bude také ve verzi AMG?

Michal Fokt
Diskuze (2)
Už příští týden Mercedes představí svůj úplně první pick-up a současně také úplně první pick-up od prémiové značky. Vypadá jako Nissan Navara?

Byly doby, kdy Mercedes byl prostě Mercedes, ale kvůli spolupráci s koncernem Renault-Nissan teď může mít auto s trojcípou hvězdou na kapotě techniku Renaultu nebo Nissanu. Právě tak tomu bude v případě nejnovějšího stuttgartského projektu - pick-upu. Tento typ vozů v prémiovém segmentu zrovna "nefrčí", asi nejblíž k luxusnímu pick-upu mají vrcholné verze značky GMC.

Teď se do neprobádaných vod ovšem pouští Mercedes-Benz. Už v úterý představí svůj první pick-up, jenž zatím nemá jméno, ale díky teaserovému videu vidíme už téměř vše podstatné. Z profilu bude tvarem bočního prosklení připomínat "dárce orgánů" Nissan Navara, mercedes ale má jinak tvarované... úplně všechno ostatní. Tohle opravdu nevypadá na auto, s nímž budete vozit cihly a brodit se po okna v bahně. Ba co víc, teaser naznačuje, že by tenhle pick-up mohl vzniknout i ve verzi AMG. Ale nakonec nemusí vypadat až tak dramaticky, jedná se prozatím pouze o koncept.

Michal Fokt
Diskuze (2)
22. 10. 2016 18:49
.
Celkem se těším na představení, jsem zvědav jak moc se změnil za ten cca rok :-)
22. 10. 2016 13:52
užitná hodnota
To nebude lehké klientelu přesvědčit o užitné hodnotě. Určitě si to v téhle kategorii pořádně promyslí, co dostanou za své bankovky (pokud to nebude jen snobárna, třeba na tahání koní). A že by to byla předzvěst nového eMka tedy již GLE a nebo dokonce GLS?