Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Město v pohybu 2022: Auta na náplavce nahradí největší výstava mobility v Česku

redakce AUTO.CZ
Diskuze (7)

Auto.cz zve čtenáře na výstavu Město v pohybu, která je nástupcem úspěšné akce Auta na náplavce. Na co se můžete těšit?

Automobilový průmysl se pomalu posouvá novým směrem, na který reaguje i naše výstava. Na úspěšnou akci Auta na náplavce, kterou v centru Prahy opakovaně pořádal Svět motorů, tak nyní navazuje výstava Město v pohybu, za jejíž organizací stojí Auto.cz, a která kromě tradičního autosalonu nabídne i důraz na aktuální trendy.

Zaměříme se tedy na elektromobilitu, elektrická přibližovadla, sdílenou dopravu, chytrou infrastrukturu, technologie, multimédia nebo ekologické cestování. Prostor ale bude věnován i chodcům, cyklistům nebo motorkářům. V rámci Města v pohybu zkrátka myslíme na všechny.

Samozřejmostí bude také bohatý doprovodný program, takže se opět můžete těšit na koncerty, besedy a přednášky, včetně konference kolegů z E15 na téma elektromobility. Pro nejmenší pak bude připravena i dětská zóna.

Video se připravuje ...

Navzdory řadě inovací však některé věci zůstávají při starém. Akce se bude konat v termínu od čtvrtka 25. do neděle 28. 8. 2022 na pražské náplavce a vstup je zdarma, stejně jako přívoz pro pohodlnou přepravu mezi oběma břehy.

Bližší informace o účastnících a programu očekávejte v nadcházejících týdnech, již nyní však můžeme slíbit podporu ze strany Světa motorů, AutoTipu i AutoRevue a mediální pokrytí napříč naším mediálním domem CNC. Akce se navíc koná pod záštitou města Prahy, Prahy 2, Prahy 5 a TCP (Trade Centre Praha, organizace spravující náplavku).

Nezapomeňte si tak do svých diářů zapsat, že poslední srpnový víkend bude na náplavce žít Město v pohybu a určitě dorazte. Minulé ročníky za to stály a i letos se jistě bude na co těšit.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (7)

Doporučujeme

Avatar - del42sa
15. 6. 2022 06:17
Re: Trend?!?
zvykej si, lepší už to nebude ....
Avatar - del42sa
15. 6. 2022 06:16
Re: Jóó, to bude pecka!
a auta s obyčejným spalovacím motorem tam budou stát na speciálním pranýři a návštěvníci na ně budou moct házet vejce a zkaženou zeleninu z připravených přepravek jako projev zelené solidarity a podpory pro nově nastolený směr :D :-!
Avatar - rohYpnol
14. 6. 2022 21:47
Trend?!?
Trend je politický eurohujerský pokus na lidech?!? Aha to pak jo...
Doufám že bude i výstava obuvi, protože představa eurohujerů o budoucí dopravě je že budeme chodit pěšky. V botech. Až do doby kdy nějaký formát typu Ursuly nebo Grety přijdou s tím, že na výrobu obuvi je třeba moc kůže a že přece můžeme chodit na přírodno... Pak tiu už jen budem poskakovat a tancovat kolem každé kopretiny...
14. 6. 2022 18:15
Re: Jóó, to bude pecka!
Že bude plno, o tom nepochybujte, a co se týče elektromobilů, tak právě kolem nich se minulý rok srocovalo bezkonkurenčně nejvíc návštěvníků a zájemců o zkoušení :yes:
Avatar - petr petrumr
14. 6. 2022 16:37
Re: Jóó, to bude pecka!
no jestli tam bude elektrická toyota, lexus a subaru pohromadě, tak náplavka bude klesat v základech a budou muset odpouštět vltavu.