Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mini Countryman a Paceman: Sportovnější styl s doplňky JCW

David Bureš
Diskuze (1)
Modely britského Mini sází hlavně na svůj design. Dvě SUV britské značky budou dostupná se novými sadami sportovních doplňků.

Mini nedávno nabídlo systém pohonu všech kol i pro verze Cooper modelů Countryman a Paceman. Nyní automobilka příplatkovou výbavu těchto modelů dále rozšiřuje. Pro obě SUV budou od července nově dostupné tři sady sportovních doplňků John Cooper Works, které jsou určené pro běžné verze těchto vozů.

Paket John Cooper Works Exterior je k dispozici pro všechny motorové varianty Countrymanu a Pacemanu, jeho součástí jsou 18palcová černá kola a sportovní nastavení podvozku.

V případě verzí Cooper S a Cooper SD je paket doplněn o aerodynamický bodykit. Ten zahrnuje upravený přední nárazník s většími chladicími otvory pro přední brzdy, výraznější boční prahy a difusor na zádi. Kryty vnější zpětných zrcátek jsou černé, stejně tak střešní ližiny a lišty v masce chladiče.

Paket John Cooper Works Interior vylepší kabinu o sportovní sedadla, multifunkční volant s koženým věncem nebo o prahy s nápisem JCW.

Třetí nabízenou sadou je John Cooper Works Chili. Ta zahrnuje oba předchozí pakety a navrch přidává bohatší výbavu, ve které nechybí přední mlhovky, dešťový senzor, automatická klimatizace, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, sedačky kombinující látku s kůží nebo velurové koberečky. U Cooperu S a Cooperu SD je výbava doplněna také o xenonová světla.

Vozy vybavené paketem JCW Chili nebo JCW Exterior bude možné pořídit i s novým červeným odstínem Chili, který byl dosud určen pouze pro vrcholné modely z dílny JCW.

Tři sady doplňků bude možné objednávat i na našem trhu. Český dovozce Mini nicméně cenu paketů zatím nezveřejnil.

David Bureš
Diskuze (1)
Avatar - 3_diamanty
12. 6. 2013 13:15
klasicky paceman sa mi paci
ale toto doplnkove jcw vylepsenie mi nepride pekne ;-\