Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mini Paceman GoalCooper Edition: Nový člen fotbalového týmu

Michal Fokt
Diskuze (0)
Paceman v brazilských barvách a umělým trávníkem a sítí v zavazadlovém prostoru je ideálním partnerem každého fotbalisty.

Marná snaha jakéhokoli jiného nároďáku, tým Selecao Brasileira, hájící barvy největšího jihoamerického státu, je takovou fotbalovou Scuderií Ferrari - žádný jiný prostě nemá takovou image a nevyvolává takové emoce. A asi právě proto vytvořilo Mini limitku Paceman GoalCooper Edition věnovanou právě Brazílii.

Třídveřový Countryman má karoserii v barvách brazilské vlajky a fotbalový "tuning" interiéru. Ten zahrnuje koberečky v barvě trávy, novou středovou konzolu Mini Center Rail se stolním minifotbálkem, jenž lze přesouvat mezi první a druhou řadou sedadel. Ale to není to nejdůležitější. Po sklopení zadních sedadel se do prostoru za těmi předními dá položit "fotbalový koberec" a lze vztyčit síť, čímž se GoalCooper mění v elektronického brankáře.

Jakmile parkovacího systém ve spolupráci s prostorovým čidlem v interiéru vozu zaznamená střelu na branku, elektricky ovládané víko zavazadlového prostoru se ve snaze zabránit průniku míče dovnitř automaticky uzavře. Pokud i tak míč pronikne do kabiny, skóre zobrazuje na i-Padu, umístěném na opěradle spolujezdce a aktuální výsledek lze sdílet s dalšími majiteli Mini. Balón je součástí paketu, stejně jako kopačky Puma a automapa Brazílie.

Michal Fokt
Diskuze (0)