Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Moje.Auto.cz: Alfa Romeo Giulietta – Italská kráska očima majitele

David Bureš
Diskuze (3)
Jaké je hodnocení majitele italského hatchbacku po ujetí 27.000 km?

Alfa Romeo Giulietta, české Auto roku 2011 Klubu motoristických novinářů, je hodnoceno v jediné uživatelské recenzi na Moje.Auto.cz. Co o italském hatchbacku prohlašuje jeho majitel, který s Giuliettou najel 27.000 km?

Uživatel -balu- vlastní Giuliettu s motorem 1,4T MultiAir o výkonu 125 kW v černém perleťovém laku Etna. Právě k němu má majitel první výhradu, na autě je totiž vidět každé smítko prachu, a tak jsou časté návštěvy myčky takřka nutností. Případné retuše karoserie kvůli perleťové barvě navíc vyjdou draze.

Naopak motor je jednou z hlavních předností Giulietty. Čtrnáctistovka má konstantní zátah od 2000 min-1 až po omezovač, zhruba od 4000 min-1 zátah ještě naroste. Čtyřválec se nezadýchává, výkon mu pak nechybí ani při vyšších rychlostech na dálnici.

Jízdní vlastnosti jsou doménou vozů této italské značky a Giulietta v tomto trendu pokračuje. Majitel říká, že auto takřka není možné na běžných silnicích nějak rozhodit, Alfa navíc výtečně žehlí nerovnosti.

Zbývající část recenze Alfy Romeo Giulietta najdete přímo na Moje.Auto.cz. Jestliže tento automobil (popřípadě jakýkoliv jiný) vlastníte, neváhejte a podělte se s ostatními čtenáři o vaše zkušenosti s ním.

Sekce Moje.auto.cz umožňuje diskutovat o spolehlivosti nebo provozních nákladech. I Vaše recenze může být pro někoho cenným pomocníkem při výběru vlastního auta, nebo naopak Vám může v diskusi pod recenzí někdo pomoci svojí radou.

Jak založit recenzi na Moje.auto.cz?

Vložit recenzi do Moje.auto.cz může každý registrovaný uživatel Auto.cz. Založení (i pozdější editace) recenze pomocí příslušného formuláře je rychlé a intuitivní, pomocnou ruku poskytne také nápověda v pravém sloupci.

Co by měla recenze obsahovat? Nemusíte se zabývat popisem technických dat nebo výbavy, to je možné na internetu snadno najít. Cenných zkušeností z praxe naopak není nikdy dost a mnohdy se nacházejí jen na fórech specializovaných na danou značku nebo typ vozu.

Podstatné jsou především Vaše zkušenosti s automobilem. Běžný provoz odhalí řadu předností i nedostatků, které může znát jenom majitel daného typu auta. Proto Vaše poznatky, o které se s ostatními podělíte, mohou někomu pomoci při nákupu auta. Nezapomeňte také připojit fotografie vlastního vozu, které doplní informace uvedené v textu.

David Bureš
Diskuze (3)
17. 10. 2011 07:32
Re: Vážená redakcia,
Aj tak sa to dá pochopiť. Ale najmä to napísal človek, čo si na ACZ pamätá aj lepšie časy, a niektorých vecí a ľudí má plné zuby - fakt, že sa nič nedeje, aby to bolo inak, tiež na nálade nepridá. Ak nie tebe, tak mne to je ľúto, kam ACZ smeruje a do akých pozícií padá...
16. 10. 2011 21:59
Re: Vážená redakcia,
Pravil Dr. Morous
16. 10. 2011 20:56
Vážená redakcia,
už mi tým varením z vody leziete na nervy. Ste úkolovaní počtom článkov, že nám vystrčíte pred nos hocijakú blbinu? To ostentatívne vystrkovanie MACZ jasne vypovedá o jeho úrovni - byť na tom lepšie, nemáte problém s návštevnosťou.

Nie dosť, že MACZ stojí, stručne povedané, za prd. Pár recenzií pekných, ale hromada odfláknutých a tiež hromada fake - kto by sa v tom hrabal? Urobili ste z toho uzavretú komunitu, kde "ruka ruku myje" - vlastník fanda Peugeotu dá ďalšiemu "pežoťákovi" s kľudom 3x10 bodov za starú zanedbanú šunku, asi 10-riadkovú recenziu a jedinú fotku - a na oplátku čaká to isté. Objektívnejšie hodnotenia často vyvolávajú žabomyšie vojny a rozhorčené reakcie členov, ktorých nízke hodnotenie ich autíčka a recenzie urazilo - a na oplátku podobne nízko "bodujú" hoci vynikajúci materiál toho exota, čo si dovolil nedať viac...

2x som mal na MACZ auto, a dvakrát som to znechutene zrušil. Hádajte prečo.

Namiesto nezmyselnej reklamy formou protivných upútaviek dokonca v rubrike Nové modely (to už úplne mimo) by bolo treba s MACZ spraviť niečo konštruktívne pozitívne - aby zaujalo prirodzene, nie mediálnou masírkou