Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Na plný plyn: Do kin míří snímek o rivalitě Fordu a Ferrari. Podívejte se na první trailer

Stanislav Kolman
Diskuze (13)

Na podzim letošního roku dorazí do kin nový hit pro všechny milovníky rychlých kol. Snímek Na plný plyn se teď představuje první upoutávkou.

Psal se rok 2013, kdy do kin dorazil snímek Rivalové o souboji Jamese Hunta a Nikiho Laudy v památné sezoně 1976. Film tehdy s obrovským zájmem sledovali i diváci, kterým formule 1 do té doby nic neříkala. Dnes jsou Rivalové (v originále Rush) dle serveru ČSFD 26. nejlepším filmem všech dob s celkovým hodnocením 90 %.

A nyní míří na plátna další film z prostředí motorsportu, kterému by se mohl podařit obdobný úspěch. Snímek Ford v Ferrari (pracovní název Go Like Hell, v Česku jej hledejte pod jménem Na plný plyn) dorazí do kin v listopadu letošního roku. A podle prvního traileru se rozhodně máme na co těšit.

Film pojednává o tom, jak se modrý ovál rozhodl pro rok 1966 postavit konkurenta Ferrari ve slavném závodě Le Mans. O režii se postaral James Mangold (dříve Zatím spolu, zatím živi, Wolverine či Logan: Wolverine), v hlavních rolích zazáří Matt Damon, Christian Bale, Jon Bernthal či Caitriona Balfe. Ale dost bylo řečí. Podívejte se na první upoutávku, která stojí za to!

Stanislav Kolman
Diskuze (13)

Doporučujeme

Avatar - Dinar
4. 6. 2019 07:33
Letos
je dobrý rok, můžu jít dvakrát do kina, jednak na nového Tarantina, jednak na další film o závodění. Trailer sice není moc pozvbudivý, je z něj cítit trochu moc toho Holywoodu, ale třeba to nakonec nebude přehnané, každopádně každému takovému počinu je třeba tleskat, tohle je totiž historie, reální hrdinové, žádný keptn emérika. :-) :yes:
Avatar - Hammunasakra
4. 6. 2019 07:29
Re: škoda těch animací
Režie a podíl na scénáři https://www.csfd.cz/…1-james-mangold/ to je docela dobrá zpráva
Avatar - beibej
3. 6. 2019 23:20
škoda těch animací
Na první pohled a ještě jen v monitoru to je vidět. jinak se obávám, že amíci budou stranit Fordu. :-(
Avatar - lyon667
3. 6. 2019 21:01
Re: btw
Z traileru získávám pocit, že obavy budou oprávněné ;-\
3. 6. 2019 19:12
btw
O supereni Ford/Ferrari na 24h LeMans rozpraval aj James May v The Grand Tour (s01e06). Dokonca sa aj viezol v originalnych autach z tej doby: Ford GT40 a Ferrari P3. Bol tam jeden z poslednych rozhovorov s Johnom Surteesom (zomrel par mesiacov po odvysielani tej casti).

Z toho co som cital a pocul, tie udalosti maju potencial na dobry film! Len sa trochu obavam, aby to americka produkcia nezvorala...