Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Na prodej je zajímavě upravený Cadillac Escalade. Objednal si ho Sylvester Stallone

Jan Zajíc
Diskuze (1)

Skoro 5,7 metru dlouhý Cadillac Escalade ESV je nepřehlédnutelný už sám o sobě. Tenhle je zajímavý i z jiného důvodu.

Možná víte, že Cadillac svoje velké SUV nabízí s různě dlouhými rozvory. Zatímco standardní Escalade čtvrté generace má rozvor dlouhý 2946 milimetrů a jeho karoserie měří 5144 mm, provedení ESV nabízí 3302mm rozvor a délku 5697 mm.

A právě natažená verze zaujala také filmovou hvězdu Sylvestera Stalloneho. Běžná varianta mu ale zřejmě nebyla dost dobrá, obrátil se proto na úpravce jménem Becker Automotive Design s plánem tohle velké luxusní SUV, které v zadní části nabídne pohodlí pro pět cestujících, ještě vylepšit.

Jak se to povedlo, se můžete přesvědčit v galerii. Cadillac se chlubí zadními sedadly s masážní funkcí, vyhříváním i ventilací. Nechybí ani elektricky ovládané opěrky nohou. Vnitřek obohatily také obrazovky, mezi nimiž se vyjímají dvě 43palcové televize.

Je tu také něco na způsob baru s místy na skleničky i láhve s vybraným alkoholem. Dostatek soukromí zajistí elektricky ovládané závěsy.

Pozoruhodné ale je, že Sly si svůj Cadillac příliš neužil. Jen několik týdnu po dokončení úpravy se totiž vůz objevil u Becker Automotive Design na prodej. Cena činí 350 tisíc dolarů (asi 7,8 milionu korun), v případě velkého zájmu prodejce vyhoví nejvyšší nabídce.

V inzerátu najdeme také vysvětlení, proč Stallone svůj Escalade pouští do světa. Auto si prý objednal pro blíže nespecifikované konkrétní účely, které ale nedávno pominuly. Aktuálně tedy pro upravený Caddilac nemá využití.

Video se připravuje ...

Jan Zajíc
Diskuze (1)

Doporučujeme

10. 8. 2020 22:15
sly
Tady Lucie Vyborna a Silvestr by vas chtel pozvat na soutez Hejbni kostrou na Nove. Sly: Chébni kostró! 😂