Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Návštěvníci Tokyo Auto Salon dostanou ke vstupence i Nissan GT-R Nismo GT500

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Závodní vůz není v případě autosalonu v Tokiu součástí loterie, ale může jej vlastnit každý návštěvník, který si koupí vstupenku v předprodeji. Háček zde přitom není v ceně vstupenky, ale ve velikosti automobilu.

Tokyo Auto Salon, který má v roce 2020 probíhat od pátku 10. ledna do neděle 12. ledna, představuje nejznámější japonskou výstavou aftermarketových dílů i upravených a závodních vozů, nejen současných, také historických. Význam této akce podtrhuje skutečnost, že pro ni připravují expozice i samotné automobilky.

Pořadatelé 38. osmého ročníku tohoto autosalonu mají pro návštěvníky, kteří si zakoupí vstupenky prostřednictvím Yahoo! Tickets, připraven sympatický suvenýr. Ten je výsledkem spolupráce se společností Takara Tomy, oslavující 50 let značky modelů a hraček Tomica.

Návštěvníci se vstupenkou z předprodeje tedy získají miniaturní Nissan GT-R Nismo 500, který má Tomica ve svém katalogu pro svůj jubilejní rok 2020. Nebude se však jednat o zcela běžný model, protože pro Tokyo Auto Salon má specifické barevné provedení s logy odkazujícími na 50 let svého výrobce a 38. ročník autosalonu.

Modely automobilů, motocyklů a dalších strojů vznikají pod značkou Tomica od roku 1970. Inspirací pro jejich vznik byly malé modely z produkce značek Matchbox a Hot Wheels. V současnosti Tomica nabízí pro rok 2020 celkem 140 různých modelů osobních i užitkových automobilů, motocyklů, stavebních i zemědělských strojů, kolejových vozidel, vrtulníků a lodí.

Zdroj: Tokyo Auto Salon, Yahoo! Tickets

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Doporučujeme