Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Need For Speed: První oficiální video k chystanému filmu

Michal Fokt
Diskuze (6)
Z Fast and Furious už se stala spíše střílečka, nový film na motivy kultovní videohry Need For Speed ale slibuje zase návrat k automobilovým honičkám a tajným závodům.

Když se v roce 2001 v kinech objevil první film Rychle a zběsile (The Fast and the Furious), rozpoutal doslova tuningové šílenství. Akčňák z prostředí ilegálních pouličních závodů proslul bezpočtem důkladně upravených aut, která inspirovala celou generaci tunerů na celém světě. Jenže s postupem času se s každým dalším dílem pomalu vytrácel důraz na auta a z Rychle a zběsile staly víceméně tuctové akční filmy.

Nadchnout další generaci diváků pro rychlá auta by ale mohl další chystaný "biják"- studio Dreamworks nyní natáčí film, inspirovaný legendární videohrou společnosti Electronic Arts Need for Speed, jenž se dostane do kin na jaře příštího roku. Jeho tvůrci se po řadě špionážních snímků rozhodlo poskytnout nám menší oficiální ochutnávku toho, na co se máme těšit formou krátkého "pohledu za oponu".

První promo video ve stylu "making of" ukazuje natáčení akčních scén filmových honiček, v nichž se objevuje celá řada těch nejpůsobivějších supersportů dneška, respektive velmi nedávné doby - Bugatti Veyron Super Sport počínaje, přes McLaren P1, Koenigsegg Agera a Nissan GT-R až po Lamborghini Sesto Elemento.

Ostatně - pokochejte se sami, bude to určitě působivé, byť je otázkou, jestli se z filmu, postaveného výhradně na superautech, stane takový kult, jako z Rychle a zběsile. Pokoukání to ale určitě bude parádní...

Michal Fokt
Diskuze (6)
Avatar - Sloth
13. 6. 2013 07:24
Re: Superšporty
Jo,Undergroundy byli ze všech NFS nejlepší,škoda že ten film asi nebude podle nich. Jinak už delší dobu čekám kdy někoho napadne zfilmovat GTA :-)
Avatar - Cejsi Mpower
12. 6. 2013 10:37
..
To zas bude sračk* ,...
12. 6. 2013 10:32
Re: Superšporty
:DD ked chcem pretekat tak hram LFS, ked zresetovat, tak NFS (ale to už pri nových dieloch ale neplatí)
celá séria ma bavila po Carbon, pretože ten nápad tuningu obyčajných áut sa mi veľmi páčil. Ďalšie diely už veľa vychytávok nepriniesli a zobrali to, čo ma bavilo.

BTW: NFS bola najlepšia arkádová séria, a hry su všeobecne tvorené primárne pre deti, ak by to chceli zmeniť na simulátor, museli by si pekne máknuť - to by však stratili obrovskú komunitu detí, čo sa im vôbec neoplatí
12. 6. 2013 09:47
Re: Superšporty
co je zlata era? lidi z branze ti reknou ze jedine kvalitni NFS bylo Porsche Unleashed (jediny dil serie nespadajici pod arkady), zbytek je jen plevel pro puberatky co ještě realnej volant nezkusili, a odpovidaji tomu i prodeje dane serie, od MCO se vždy prez 90% digitalnich kopii prodalo osobam mladsim 16 let

pro firmu co dělala na Porsche Unleashed jsem pracoval na jinem projektu
12. 6. 2013 09:43
Škoda
Škoda těch rozbitých autíček, né jako Škoda. :-)