Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nissan uvádí limitovanou edici Navara Trek -1°. Jen pro Evropu

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (9)
Nissan na autosalonu v belgickém Bruselu představil atraktivní provedení svého pick-upu Navara, které určeno výhradně pro evropský trh.

Nissan Navara se ve své aktuální podobě představil v roce 2014 a do Evropy dorazil s ročním zpožděním. Nyní se tento pick-up na autosalonu v Bruselu, pořádaném od 14. do 22. ledna 2017, představuje ve speciální limitované edici.

Novinka svým pojmenováním Navara Trek -1° odkazuje na zeměpisnou polohu pouští na severu Španělska a vychází z nejvyššího stupně výbavy Tekna, od nějž se liší řadou atraktivních prvků.

Exteriér nové limitované edice pick-upu se pyšní jedním ze dvou nabízených laků karoserie, jimiž jsou perleťová bílá a metalická černá. V obou případech je standardem černě lakovaný masivní ochranný rám na korbě s přídavnými LED světly a rovněž černě lakované ochranné rámy prahů.

Podobně jako ochranné rámy jsou vždy v černé barvě bez ohledu na odstín laku karoserie i 18palcová litá kola, zatímco kryt ložné plochy z odolného plastu je v barvě karoserie. Tento kryt je uchycen na pantech v přední části korby a s jeho zvednutím pro lepší přístup na ložnou plochu pomáhají dvě plynové vzpěry.

Nissan má pro model Navara Trek -1° podobně jako pro standardní verze tohoto pick-upu připravenu bohatou nabídku příplatkové výbavy, zahrnující mimo jiné kožené čalounění sedadel, vyhřívání předních sedadel a v osmi směrech elektricky stavitelné sedadlo řidiče nebo elektrické střešní okno či uzávěrku diferenciálu a tažné zařízení.

Zákazníci mají mít možnost u provedení Navara Trek -1° vybírat u motoru 2.3 dCi z výkonu 120 kW nebo 140 kW. Verze s nižším výkonem je spojena se šestistupňovou manuální převodovkou a u výkonnějšího provedení je k dispozici i sedmistupňová automatická převodovka. Pohon všech kol je standardem.

Nissan zahajuje prodej modelu Navara Trek -1°, jehož produkce je omezena na 1500 exemplářů, nejprve v Belgii a v následujících týdnech jej nabídne i zbývajících evropských trzích.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (9)
Avatar - pelikoš
20. 1. 2017 12:54
Re: Výbava???
i juke ;-)
17. 1. 2017 07:52
Re: Nie diesel
Si mudry ako radio. Nic o mne nevies a len trepes. AJ moj terajsi benzin ma priemerku 11.5 l/100 km a Navara s benzinom zerie do 15 co je v pohode na take auto. Uz dlhsie pozeram pickup s benzinom ale jedina moznost je dovoz z US pricom si za to uctuju +50% k cene co mi pride ako uplna zlodejina.
Ludia nemaju na na vyber, lebo ziadna znacka neponuka pickup s benzinom. Keby to ludia nekupovali ako pises tak by nekupovali ani Landcruiser V8 s benzinom alebo GLS s V6. Pritom ich stretavam denne dost. To je proste pridrbana masaz aby Europa kupovala zasrany diesel. >:-[] :no:
16. 1. 2017 18:54
Re: Výbava???
Jo, Navara se povedla ;-)
16. 1. 2017 18:42
Re: Nie diesel
Vždyť ani nemají možnost. :-/
Avatar - pelikoš
16. 1. 2017 16:04
Re: Výbava???
ale pěkná