Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nová Škoda Octavia se odhalí na Valentýna. A rovnou i ve verzi RS!

Marek Bednář
Diskuze (12)

Modernizovaná octavie se světu ukáže virtuálně, nikoliv na klasické živé premiéře. Den, kdy se rozevře opona, je 14. únor.

Automobilka Škoda už pár týdnů poutá publikum na omlazenou čtvrtou generaci modelu Octavia. Nyní víme, kdy a jak se odhalí; nebude to na živé premiéře, jako před několika lety modernizace třetí generace octavie, nýbrž ve virtuálním studiu dne 14. února v 10 hodin. Tam si ji budou moci lidé prohlédnout; z podstaty věci však bohužel nikoliv osahat.

Škodovka má rovnou odhalit obě karosářské varianty liftback i kombi a kromě standardních modelů se ukážou i provedení Sportline a vrcholné RS. Studio má webovou adresu www.novaskodaoctavia.cz a zatím tam je samozřejmě pouze odpočet do startu premiéry. Samozřejmě se o ní vše dozvíte také na našem webu.

Ve studiu budou k shlédnutí krátká videa s hromadou informací od expertů i tvůrců o novinkách, které modernizace přináší. Patří k nim jak omlazený design, tak i vylepšené motory či prvky aktivní i pasivní bezpečnosti.

Marek Bednář
Diskuze (12)

Doporučujeme

Avatar - Barrichello
13. 2. 2024 10:15
Re: To zas bude povyku
Jiní maj třílitry nebo 3,6 a čínani maj hlavně 190 HP 1,5 turbo za 550 :-) :-) :-) :-)
Avatar - Ozzman
13. 2. 2024 07:27
Re: To zas bude povyku
Asi myslí Nko... ale další konkurence existuje, Focus ještě pořád jako ST lze objednat... a tím výčet končí :D Corolla GR v ČR neni ofiko, i když jsem ji už v Praze viděl
Avatar - apoho
12. 2. 2024 23:02
Re: Karpiny v očiach
Bože, číst tady ty vaše analýzy tuctoveho auta - tu mriežka, tam mriežka.
Uvědomte si, že je to obyčejný konzumní povoz, žádná dizajnovka ani prémiovka.
Ber, neber. Na tom není co vymýšlet.
Každý facelift má za úkol akorát implementovat nesmyslné normy EK a ušetřit na výrobních nákladech. O nějakých dizajnovych rozcvičkách to už u koncernové konfekce není.
Avatar - speedfred
12. 2. 2024 22:36
Re: To zas bude povyku
RS už není a nebude ako kombajn?
12. 2. 2024 19:58
Scout
Fl Scout uz nebude?