Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nová Škoda Roomster bez designových výstřelků

Auto Tip Klassik
Diskuze (75)
Časopis Auto Tip zveřejnil přehled novinek Škody pro několik následujících let.

Jak uvádí v aktuálním vydání časopis Auto Tip, plánuje Škoda Auto během následujících pěti let produktovou smršť, která zatím nemá v historii značky obdoby.

Po startu prodeje minivozítka Citigo přijdou na trh nové generace řad Octavia, Fabia i Superb, jenž dostal z koncernové centrály definitivní zelenou.

Tvarově výrazně umírněného nástupce dostane kompaktní MPV Roomster, stejně jako SUV Yeti. Tyto modely pak doplní úplně novinky v nabídce Škoda: řada Rapid (včetně úhledného kombi), plnohodnotné velké MPV až pro sedm cestujících a velké SUV.

Auto Tip přináší i renderované snímky většiny dosud utajovaných novinek, včetně chystané třetí generace Octavie. Ta má být výrazně větší a širší...

Nové číslo Auto tipu můžete zakoupit ode dneška na stáncích. Můžete jej objednat i přes formulář na stránkách Auto tipu.

Všichni předplatitelé dostávají jedno číslo časopisu za pouhých 26,50 Kč (26 čísel ročně celkem za 689,- Kč), hodnotný dárek a přístupové údaje do elektronického PDF archivu časopisů od roku 2008.

Auto Tip Klassik
Diskuze (75)
1. 5. 2012 23:49
Re: dalsi typicka skodovacka
Moje řeč, ale to by byla dost konkurence pro Caddy a Touran.
18. 12. 2011 13:55
Re: Anti-Roomster...
Presne tak, je jiny, "netuctovy" zachobat prosim, chce to odvahu....
26. 10. 2011 18:59
casopis AUTOTIP, clanek jako lakadlo na zakoupeni
Tak jsem videl ten casopis v obchode a udelal jsem si obrazek o tom ze je to jen nejaky vyplod fantazie domaciho grafika, protoze O III vubec nevypada tak jak v tom casopise, je to jen fantazie a to jiste vsechny modely. proste paskvily splacane na zaklade uverejnenych konceptu mission L a vision D.
Pohybuji se v automobilovem prumyslu (nebudu dal komentovat),tak proto mam jasno :)
26. 10. 2011 10:05
Re: Škoda ide.
Nejen jako Touran...vidím v tom typický tvar koncernu...Alhrambra, Touran, Sharan...neumí vymyslet nic nového, tak akorát mění masku a logo na kapotě...se divím, že se nevyrábí v každém segmentu jeden model a jen se mění loga...bylo by to levnější...minimálně koncern už to tak dělá....nuda...
25. 10. 2011 21:42
To nie je Roomster
nevyzera to podla mna zle, ale to nie je nastupca Roomsteru. Ved sa na to pozrite, ma to proporcie Sharanu.
Osobne si ale myslim, ze nejake normalne miniMPV by sa namiesto Roomsteru zislo. Room je Fabia Furgon. Nikdy to miniMPV v podstate nebolo.