Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nová Toyota RAV-4 i pro sedm pasažérů

Libor Zezulka
Diskuze (24)
Evropanům ukázala Toyota novou generaci RAV-4 na autosalonu ve Frankfurtu, Američané se dočkali premiéry na výstavě SEMA. Dostalo se i na sedmimístnou verzi.

Evropanům se nová Toyota RAV-4, na starém kontinentu mimochodem ve své předchozí generaci populární SUV, ukázala na autosalonu ve Frankfurtu, Američané se výstavní premiéry dočkali na akci SEMA 2005. Na rozdíl od frankfurtského vystoupení se v Las Vegas předvedla vedle pětimístné i sedmimístná prodloužená varianta RAV-4, se kterou se zatím bohužel na evropském trhu nepočítá. Kvůli třetí řadě sedadel se o 100 mm natáhl rozvor, samotná sedadla jsou v případě nepotřebnosti složená v podlaze, jež zůstává zcela rovná. Jako základní pohonná jednotka slouží zážehový čtyřválec s objemem 2.4 litru a výkonem 122 kW. Vrchol tvoří šestiválec 3.5 litru s výkonem 197 kW.

Libor Zezulka
Diskuze (24)
19. 11. 2005 12:08
JE SOBOTA - AUTO ZA 3 MEGA
Jo, je sobota... tak tři mega... pěknej balík... Brácho, tolik nevydělá váš panelák za celej rok... tři mega... to chce sakra konto. No, jsou tací. I mezi námi. Takže tady v té cenové kategorii to máš poměrně jednoduchý... co koupíš, koupíš dobře... teda pokud ti někdo nepodstřčí liftovanýho turbo Trabanta v barvě Astona. Tak co? Já volím krále králů - 911. S turbem. Dokonalej nářez...