Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nové laky a barvy v interiéru. Mercedes-AMG SL dostává doplňky od Manufaktur

Jan Zajíc
Diskuze (0)

Zájemci o Mercedes-AMG SL dostávají další možnosti, jak si auto přizpůsobit vlastnímu vkusu. A to díky divizi Manufaktur.

Ta totiž nabízí osm nových laků karoserie, sedm nových barevných provedení interiéru a další novinky.

Paleta barevných odstínů karoserie zahrnuje modrou Vintage Blue, šedou Silicon Grey, metalickou světle modrou Côte d’Azur Light Blue, metalickou červenou Rubellite Red a čtyři matná lakování: černé Night Black, stříbrno-šedé Hightech Silver, šedé Graphite Grey a také zelené Ireland Mid Green - posledně jmenovaný odstín mimochodem dostává výhradně model SL.

Video se připravuje ...

Další novinku představuje možnost objednat si modrou (Midnight Blue) plátěnou střechu.

Interiérových balíčků je sedm, konkrétně jde o tyto barevné varianty: červená/černá, červená Mystic Red/černá, růžovo-šedá (Rosé Grey)/černá, béžová (Savannah Beige)/černá, hnědá (Tobacco Brown)/černá, modrá (Yacht Blue)/černá a zelená (Shadow Green)/černá.

Interiérová řešení od Manufaktur zahrnují sedadla čalouněná kůží Nappa s diamantovým prošíváním a emblémem AMG vyraženým na předních hlavových opěrkách. Kůže Nappa se ale nachází i na loketní opěrce, ve výplních dveří, středové konzoli, na palubní desce a na volantu.

K balíčku patří ještě nápis Manufaktur s lesklým chromovaným povrchem na středové konzoli.

Prvky z nabídky divize Manufaktur budou k dispozici ve čtvrtém čtvrtletí letošního roku. Ceny zatím neznáme.

Jan Zajíc
Diskuze (0)

Doporučujeme