Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nové sportovní edice: Škoda Fabia Reaction a Combi Monte Carlo

Diskuze (38)
Fabia se dočkala dalších vylepšení. Edice Monte Carlo přichází i s karoserií kombi, hatchback zase přidává speciální verzi Reaction.

Novinka v modelové řadě Škoda Fabia, varianta Reaction, vychází z výbavy Active. Několik jednoduchých úprav dělá z krátké Fabie atraktivní auto: černá střecha, zrcátka, B sloupky a maska chladiče jsou doplněny černě lakovanými koly Comet (průměr 16 palců) a zatmavenými kryty předních světel i mlhovek. Uvnitř najdeme kůží potažený volant a řadící páku. Reaction je tedy v podstatě jednodušší alternativou k Monte Carlo.

Fabia Combi Monte Carlo je druhou novinkou, tento paket byl zatím dostupný jen pro hatchback. Od modelu Reaction se Monte Carlo liší mimo jiné designem kol a černými lemy kolem karoserie – obojí se inspiruje u Fabie RS. Interiér je vylepšený o sportovní sedadla, kovoé pedály a černé čalounění stropu.

Diskuze (38)
Avatar - twistedTSD
26. 7. 2013 19:47
Re: :-DDD
Podle toho, co jsem slyšel od uživatelů i novinářů, byla ta sedadla ve Sportu výborná, pohodlnější než v nižších výbavách, takže důležitá svým způsobem byla...Kromě toho, nutila snad Škoda někoho kupovat Fabii Sport právě s HTP?
Avatar - Invert
26. 7. 2013 13:46
Re: :-DDD
Tak zaprvé : Já nemám 1,6 TDi. Zadruhé, já se nevytahuji, že mám sportovní sedačky... A zatřetí : U mého HTP snad sportovní sedačky třeba nejsou. :no:
Avatar - rimow11
26. 7. 2013 13:24
škoda
ani zadarmo :no: :-)
26. 7. 2013 12:11
Re: :-DDD
a ty mas tiez vo svojej 1.6TDi sportove sedadla aby ta nahodou nevytiahlo zo zakruty? Prosim vas, skodovaci, aspon nebudte taki hlupi a nereagujte v tejto diskusii alebo si zosadte tie ruzove okuliare. Fabia je totalne guvno, na to sa neda pozerat na ulici, snad nova generacia bude zase taka ako stara fabia. PEKNA!!! Toto cudo na starom podvozku z 1tky je totalna hanba skodovky. Kazdy jej model ma nieco do seba ale tento kus plechu absolutne. Lacna srajda pre fleet.. Kto ma trochu estetickeho citenia, nemoze nad tym ani pomysliet pokial mu to firma nenatlaci..
26. 7. 2013 12:08
Re: :-DDD
ach boze... 8-s