Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinka v prodejích aut. Do prodejny Jeepu se dostanete jen offroadem (+video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Britské zastoupení značky Jeep stojí za vznikem jejího prvního mobilního showroomu, k němuž se lze dostat pouze v SUV či terénním voze s pohonem všech kol.

Jeep v letošním roce oslavuje 75. výročí svého založení, které vztahuje k zahájení produkce vozidel Willys MB v polovině července roku 1941. Samotná automobilka na tuto skutečnost upozorňuje speciálními koncepty i výročními edicemi svých sériových modelů.

Zastoupení značky Jeep se navíc odhlodalo k akci, která nemá údajně v historii obdoby a dalo vzniknout prvnímu showroomu, k němuž zákazníci nedojedou běžným osobním vozem, ale jedině v automobilech s pohonem 4x4 schopných jízdy mimo zpevněné vozovky.

Mobilní showroom, k němuž lze vedle terénního vozu samozřejmě dojít i pěšky byl usazen na okraji útesu nad zálivem Robina Hooda v národním parku North York Moors s nádherným výhledem na Severní moře.

Showroom ve formě 3,5tunového přívěsu na jeho dočasné působiště dopravil Jeep Grand Cherokee ve výroční edici, který se pak stal spolu se zástupci modelových řad Cherokee, Renegade a Wrangler součástí výstavní a prodejní plochy.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
14. 10. 2016 21:35
Hm fakt super
To je taký terén že naša fábia 1.4mpi by to dala maly by prísť na slovensko šak to by ani hraničný priechod neprešli