Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nový Fiat Bravo: větší bráška Punta

Libor Zezulka
Diskuze (202)
Nový Fiat Punto se prodává skvěle, a tak si italský výrobce řekl, že ve stejném duchu postaví i nástupce Stila.

V původním marketingovém plánu počítal Fiat se současným modelem C segmentu Stilo déle, ale slabé prodejní výsledky donutily automobilku ukončit jeho životní cyklus již letos. Aby však Fiat mohl Stilo vyřadit z nabídky, musel v extrémně krátké době vyvinout nový model. Na úspěchu novinky z nižší střední třídy do značné míry závisí i další směřování Fiatu, a tak se italský výrobce rozhodl, že nebude riskovat.

Z prvních neoficiálních fotografií vyplývá, že nástupce Stila se obleče do velmi podobných šatů jako nové Punto, koncepčně se potom Fiat vrátí o několik let zpátky, kdy vyráběl kulaté modely Bravo a Brava. Však také nový model ponese stejné jméno - Bravo. Od Punta se bude nové Bravo odlišovat především v předních partiích, základní linie zůstanou shodné s Puntem.

Libor Zezulka
Diskuze (202)
5. 8. 2006 22:41
Re: OT: Cowboy M'tes
Jo... no... ještě snad tam cosi zbývá... co nám zrychluje tep... ne?
5. 8. 2006 12:10
PÁNOVÉ, JEDU NA VÝLET
Beru sebou kalkulačku... a budu cestou počítat ty celebritální, rautově golfové přepážkové kovboje... co jim k naplnění životního snu stačí přece tak málo... pár ok z krysích kotců... a v techničáku cejch "Nýmand 1". Přeju pěknou sobotu. Všem :yes:
5. 8. 2006 12:03
Re: SMRT přepážkám...
:-) Dole jsem už pochopil.
5. 8. 2006 11:50
Re: SMRT přepážkám...
:yes: Ty přece znáš jak to tam vypadá, ne? Co Avensis? dáváte to tam?
5. 8. 2006 11:48
Re: SMRT přepážkám...
Jo... už chápu... to je fuk z jakého auta, já to dal jako kontrastní přirovnání... Doufám, že teď nezačnem diskutovat o tomhle motoru?... To bys se musel zeptat, kdo je tu vlastně v intelektuální normě ;-)