Nový vůz? Vsaďte na léty ověřenou kvalitu

Prezentace klienta
Jaro se hlásí o slovo a nastal nejvyšší čas na preventivní péči o váš automobil. Stejně jako lidé chodí na pravidelné kontroly k lékaři, i váš člen rodiny „na kolech“ si zaslouží náležitou péči a přípravu na letní sezónu.

Zajistíte tak bezpečnost nejen svým blízkým, svému okolí, ale vyhnete se tak i nepříjemným situacím v běžném silničním provozu. Každý zodpovědný řidič a rodič, chce pro své nejbližší jen to nejlepší a snaží se snížit možná rizika na minimum. Prevence se v tomto případě zcela určitě vyplatí.

Co byste měli vědět, než vyjedete se svým vozem

Každé roční období si žádá své, nyní nastala doba přezouvání na letní pneumatiky, údržbu a dezinfekci klimatizace, kontrolu stavu karoserie po zimních měsících a jarní servisní prohlídky. Přezutí sezónních pneumatik někteří řidiči stále ve velké míře podceňují, ale testy hovoří za vše. Zimní pneumatiky používané v letních měsících, nejen že zvyšují spotřebu vozu, ale především mají neblahý vliv na délku brzdné dráhy, což může mít nevratné fatální následky. Dalšími z faktorů jsou hloubka dezénu a správný tlak v pneumatikách, který má při podhuštění o 0,5 barů za následek až o třetinu vyšší riziko dopravní nehody a logicky i vyšší spotřebu paliva. Proto nejen odborníci, ale i pojišťovny apelují na řidiče, aby takový hazard se životy dobrovolně nepodstupovali a nebrali tyto výstrahy na lehkou váhu. I co se týká klimatizací, průzkumy hovoří jednoznačně, že si čeští řidiči mnohdy neuvědomují, jakému riziku vystavují sebe a celou posádku ve vozidle, obzvlášť děti, pokud dlouhodobě užívají automobily, v nichž nebyla profesionálně vyčištěna klimatizace. V celém ventilačním systému se vinou nedostatečného čištění udržují a rozmnožují bakterie a roztoči, což má neblahé důsledky na zdravotní stav a zvyšuje případnou nákazu. Toto riziko byste neměli podceňovat, péče o klimatizační soustavu a filtry by měla být samozřejmostí alespoň 1x ročně, vždyť náklady na bezproblémový provoz jsou vskutku zanedbatelné.

My jsme připraveni, jak jste na tom vy?! Máme pro vás řešení

Láska k tradici, spolehlivosti, luxusu a kvalitě, zhruba tak by se dal charakterizovat náš vztah ke značce Mercedes-Benz. Auta této německé automobilky jsou doslova náš život. Team Car Motors MB je připraven nabídnout svým zákazníkům maximální servis v oblasti prodeje, servisu a pronájmu vozů Mercedes-Benz, ale i ostatních prémiových značek za velice příznivé ceny. O zákazníka i vůz se postaráme od A až do Z, a to v moderně vybaveném servisním středisku a showroomu na Praze 3 nedaleko centra Prahy. Disponujeme vlastním mycím centrem, klempírnou, lakovnou, vstoupili jsme do sítě Repanet - Standox a svým zákazníkům pro zajištění většího pohodlí zajistíme Pick-up sepisovaného vozu zdarma. Jsme smluvním partnerem předních pojišťoven a v případě pojistné události se o veškeré kroky kompletně postaráme.

S CAR MOTORS MB budete připraveni na cestu do kanceláře, na dovolenou i na cestu poslední…

Velkou výzvou pro nás bylo získání výhradního zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku od předního německého úpravce luxusních pohřebních vozů, společnosti Kuhlmann – Cars GmbH.

Naším cílem je maximální spokojenost klientů, kde klademe důraz na profesionální přístup vyškoleného personálu, nadstandardní služby a rodinou atmosféru tak, aby se u nás každý klient cítil jako doma a rád se k nám opět vracel.

Více informací o našich službách a produktech naleznete na www.carmotorsmb.cz.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly