Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Obří billboard pro nový Ford Mondeo

Dan Vořechovský
Diskuze (20)
Na billboardové reklamní kampani již dnes není nic neobvyklého. Ford však nešetřil a billboard prezentující nové Mondeo je největším automobilovým billboardem v Evropě.

V evropské centrále americké automobilky Ford Motor v německém Kolíně nad Rýnem se rozhodlo o tom, že prezentace nového Mondea bude velkolepá. Na jižní a západní straně berlínské kliniky Charité se tak minulý týden rozprostřel jeden obří billboard prezentující dvě podobizny modelu Ford Mondeo. Reklama by měla být v Berlíně k vidění po celý červen.

Celková plocha billboardu činí 4 200 metrů čtverečních. Konstrukce billboardu, na níž se plakát Fordu nachází, je vyrobena z PVC bloků o rozměrech 37,5 x 37,5 m a váží téměř dvě tuny. Písmena, ze kterých se skládají dva nápisy na plakátu Fordu, měří na výšku téměř 2,5 metru a jsou vytvořena z reflexní folie. V noci je reklamní plocha osvětlena 50 projektory a je tak dobře viditelná nejen v samotné čtvrti Regierungsviertel, kde se nachází, ale také v přilehlých okrscích Moabit a Tiergarten. Jednotlivé části plakátu vznikaly v hangáru letiště Niederrhein na speciálním stroji o šířce pěti metrů. Jednotlivé díly plakátu a nápisy umístilo na konstrukci minulý týden v pátek dvacet horolezců berlínské firmy specializující se na výškové práce.

Dan Vořechovský
Diskuze (20)
5. 6. 2007 13:48
Re: ???
Osobne reklamu tohto formatu povazujem za nutne zlo. A tuna, priznam sa, cakam clanky trochu ineho razenia, ako o tom, kde je aka velka reklama...
5. 6. 2007 13:45
Re: ???
>:D >:D
5. 6. 2007 12:32
???
To uz nemaju o com pisat, ked sem davaju taketo blbiny?