Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Opel Adam přijde ve třech verzích: Jam, Glam a Slam

David Bureš
Diskuze (7)
Třídveřový minivůz z dílny Opelu nebude nabízen v typických stupních výbavy, místo toho tu budou tři „nálady“.

Opel své chystané miniauto Adam propaguje pomocí netradičních komiksů, které ukazují zákulisí jeho vývoje. Pomocí jednoho z těchto příběhů automobilka oznamuje, že Adam bude nabízen ve třech variantách.

Adam nebude nabízen v typických stupních výbavy, místo toho tu budou tři varianty, které Opel marketingově označuje jako „nálady.“

Ty se budou jmenovat Jam, Glam a Slam. První bude nekonvenční, „funky“ verze, druhá bude spíše elegantní a ta poslední bude hrát na sportovní notu.

Zákazníci pak budou mít širokou možnost individualizace – v nabídce bude například rozsáhlá paleta laků a doplňků. Opel také hovoří o „množství designových triků,“ které vzhled auta přizpůsobí danému zákazníkovi.

Tvary auta zatím automobilka neodhalila, podle některých informací mají vycházet z osm let starého konceptu Trixx. Opel pouze uvedl, že název auta bude netradičně vyveden na C-sloupcích a ne na zádi, jak bývá zvykem. Samotné logo pak svým stylem poněkud připomíná dřívější font automobilky Audi.

Adam byl navržen pro městské prostředí. Vůz bude mít třídveřovou karoserii, uvnitř bude místo pro čtyři osoby, na délku bude Adam měřit zhruba 3,7 metru.

Výstavní premiéra Opelu Adam proběhne na podzimním autosalonu v Paříži. První exempláře k zákazníkům zamíří na začátku roku 2013. Opel chce ročně vyrobit až 100 tisíc Adamů.

David Bureš
Diskuze (7)
Avatar - Jurrisek
25. 6. 2012 07:29
Re: A verze na plecháčích s černými nárazníky
a verze s interiérem potaženým igelitem se bude jmenovat "Cum" >:D >:-[]
23. 6. 2012 18:25
Re: A verze na plecháčích s černými nárazníky
milášek >:-[]
23. 6. 2012 18:02
A verze na plecháčích s černými nárazníky
se bude jmenovat Glum.
23. 6. 2012 15:02
To je tedy název...
Opel Adam ve verzích "Jam, Glam, Slam" - nechci aby to vyznělo nějak homofobně, rozhodně to tak nemyslím, ale ten název ve mě prostě evokuje pocit že to bude auto primárně určené pro gay minoritu.

Doufám, že ještě vyjede spiciální edice Pink.

OK, i když vezmeme že to bude kárka pro tvou mladou slečnu či dceru - bude ta dívka říkat "jezdím Adama Glam"?

A ještě specielně u nás, kde alespoň mě Adam evokuje tu příšernou kolínskou - dnes tedy spíše náhradu Okeny pro movitější bezdomovce.

Řekl bych, že zde máme vítěze soutěže o "Nejde*ilnější název desetiletí". (admin promine, nepřišel jsem na to jak to napsat jinak)
;-)
23. 6. 2012 14:55
Re: A pro nemajetne prijde verze SLUM
Speciálně pro středo- a východoevropské trhy ;-)