Opel Insignia: Německý obr od LeasePlan Go jen za 6 310 Kč a zcela bez akontace!

Prezentace klienta
Král firemních flotil nejen v Česku. Tímto titulem by se mohl pyšnit Opel Insignia, který u firem a podnikatelů boduje hlavně rozměry, ekonomickým provozem a celkovou robustností.

V akci Opel Superdeals můžete nyní využít supervýhodný operativní leasing od LeasePlan Go a pořídit si Insignii už od 2 975 Kč měsíčně! Prohlédněte si mimořádnou nabídku na www.leaseplango.cz.

Automobil prodělal výraznou modernizaci na konci roku 2013 a od té doby se na našich silnicích objevuje především jako člen firemních flotil. Pro tuto roli ho předurčují jednak rozměry (ve variantě kombi se jedná o vůbec nejdelší auto střední třídy, které jste na českém trhu mohli v prvním kvartálu roku 2015 koupit), jednak také jeho ekonomický provoz. Dostat se na spotřebu kolem pěti litrů není s Insignií výrazný problém.

Zavazadlový prostor o základním objemu 500 litrů patří sice spíše k průměru, Insignia ho ale bohatě vynahrazuje nízkou ložnou plochou a snadným přístupem přes obrovský vstupní otvor pátých dveří. Nedostatkem prostoru v interiéru nebude trpět ani posádka vozu, a už vůbec ne řidič. Pokud vyrážíte na delší cesty, potěší vás Insignia velkorysým prostorem od kolen až po lokty nebo možností výrazného podélného posouvání volantu i sedadla.

O oblibě Insignie svědčí i to, že se tento robustní model stal v první polovině roku 2014 podle Svazu dovozců automobilů sedmým nejprodávanějším vozem v ČR. Ve své třídě přitom svádí těžký boj s dalšími populárními vozy, jako jsou Volkswagen Passat, Škoda Superb nebo Mazda 6.

Klasický hatchback nebo velké kombi Sports Tourer v akci Opel Superdeals

V rámci akce Superdeals nabízí LeasePlan Go Opel Insignia ve dvou provedeních - jako klasický hatchback a ve variantě kombi Sports Tourer. Model Sports Tourer 2.0 CDTi s výbavou Business můžete mít už za 6 310 Kč měsíčně, a to zcela bez akontace! Pokud zvolíte formu s akontací, zaplatíte 40 000 Kč s následnými měsíčními splátkami pouze 2 978 Kč. Provedení hatchback se stejným motorem 2.0 CDTi rovněž ve výbavě Business nabízí LeasePlan Go bez akontace za 6 310 Kč měsíčně, s akontací 40 000 Kč činí měsíční splátka 2 975 Kč. Kompletní nabídku a všechny dostupné varianty financování najdete na www.leaseplango.cz.

S operativním leasingem vaše auta nezestárnou

Na rozdíl od klasického finančního leasingu, na jehož konci je vozidlo převedeno do majetku zákazníka, je operativní leasing zaměřen čistě na jeho užívání. Jedná se vlastně o dlouhodobý pronájem vozidel firemním klientům, na jehož konci uživatel vrací auto pronajímateli. V čem je tedy operativní leasing výhodnější než ten klasický? Předně může uživatel auta během jeho trvání využívat řadu služeb, které s provozem souvisejí, ať už se jedná o pravidelný servis, přistavení náhradního vozidla nebo palivové karty se slevou. Další výhody je možné najít na finanční stránce - neměnná měsíční splátka, která optimalizuje cash-flow, nebo prostě fakt, že nezaplatíte víc peněz, než jaký je rozdíl mezi pořizovací a garantovanou zůstatkovou cenou. V neposlední řadě s operativním leasingem jezdíte téměř neustále v moderních vozech. Po vypršení leasingového cyklu auto vrátíte pronajímateli a jednoduše ho vyměníte za nové.

Více informací naleznete na www.leaseplango.cz/start/opel-superdeals.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly